Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γ. Μπαλάφας: Η έκδοση της κάρτας του πολίτη, απάντηση στη γραφειοκρατία (Video)

  σχόλιο "Μακκαβαίου": Προσέξτε με πόση λαχτάρα ανυπομονεί ο Παπαδάκης την έκδοση της ΚτΠ... Αυτός είχε βγάλει και τον Γιάνη πριν λίγους μήνες να μας εξηγήσει το "όραμά" του. Αυτός διαφήμιζε την ΚτΠ όταν την εξήγγειλε ο Τζέφρυ. Βομβαρδίστε τον ΑΝΤ1 με τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας!
σχόλιο ID-ont: Από την ίδια εφημερίδα πριν μερικούς μήνες μάθαμε ότι αναβάλλεται η Κάρτα του Πολίτη λόγω των αντιδράσεων των συμμετεχόντων στη διαβούλευση (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2015/03/blog-post_29.html) Σήμερα, η "κυβερνητική" εφημερίδα, απλά αναπαράγει χωρίς καθόλου κριτική στάση την κυβερνητική προπαγάνδα!
ΑΥΓΗ: Γ. Μπαλάφας: Η έκδοση της κάρτας του πολίτη, απάντηση στη γραφειοκρατία (Video)

«Η κυβέρνηση προχωρά στην έκδοση της κάρτας του πολίτη». «Θα είναι ένα μέσο για την εξυπηρέτηση του πολίτη στην επαφή του τη Δημόσια Διοίκηση, με την οποία θα γίνεται η φυσική ταυτοποίηση και θα απαλλάσσει τον πολίτη από όλη την γραφειοκρατία» δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Μπαλάφας. Προσδιόρισε χρονικά την εφαρμογή της στο τέλος του 2016, γιατί όπως είπε έχει μεγάλες δυσκολίες ως έργο καθώς προϋποθέτει την έκδοση ενός μητρώου που θα αντικαταστήσει τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά. (σχόλιο ID-ont: Δηλ. πρώτα Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και μετά Κάρτα του Πολίτη)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας