Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΠΟΥ: Συνιστά «θεωρία του γένους» και αυνανισμό σε παιδιά 4-6 ετών!

    Κατά τον ΠΟΥ, τα παιδιά 4-6 ετών πρέπει «να κάνουν ερωτήσεις για τη σεξουαλικότητα και να εξερευνούν τις ταυτότητες φύλου» δηλ. μαθήματα σεξουαλικής αγωγής και στο νηπιαγωγείο!!!

    Αρνητικές αντιδράσεις προκαλεί η επανεστίαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στις συστάσεις «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» παιδιών μέχρι και τεσσάρων ετών στα σχολεία.

    Όπως αναφέρει η  Daily Mail, ο ΠΟΥ συνιστά τα παιδιά τουλάχιστον από τα τέσσερα χρόνια να ενθαρρύνονται να «κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα» και «να εξερευνούν τις ταυτότητες φύλου» .

    Η 68 σελίδων έκθεση, που δημοσιεύτηκε με τον τίτλο Πρότυπα για τη σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη , ζητά επίσης να δίνονται πληροφορίες στα νήπια σχετικά με «την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση να αγγίζει κανείς το σώμα του, τον αυνανισμό στη βρεφική ηλικία».

     Το έγγραφο «εκπαιδευτικής» πολιτικής λέει ότι τα παιδιά, μεταξύ τεσσάρων και έξι ετών, πρέπει να «μιλούν για σεξουαλικά θέματα» και «να εδραιώνουν την ταυτότητα φύλου τους».

     Αυτό το έγγραφο επιβεβαιώνει επίσης ότι η σεξουαλικότητα είναι παρούσα από τη γέννηση και αποφαίνεται ότι «από τη γέννηση, τα μωρά μαθαίνουν την αξία και την ευχαρίστηση της σωματικής επαφής, της ζεστασιάς και της οικειότητας. Αμέσως μετά, μαθαίνουν τι είναι «καθαρό» και τι είναι «βρώμικο» και προσθέτει ότι «με άλλα λόγια, ασχολούνται με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».

   Ο ΠΟΥ είπε στους δημοσιογράφους ότι «οι συστάσεις μας αντικατοπτρίζουν παγιωμένα ψυχολογικά δεδομένα που βασίζονται σε δεκαετίες έρευνας».

   Ο Mark Dolan, δημοσιογράφος του GB News που καλύπτει αυτό το θέμα, χαρακτήρισε την εξέλιξη «νοσηρή» και προέτρεψε τον ΠΟΥ «να πάει στην κόλαση». — GB News (@GBNEWS), 14 Μαΐου 2023

   Η Laura Anne Jones, υπουργός εικονικής παιδείας της Σκωτίας, κάλεσε τον ΠΟΥ να «ανακαλέσει αυτή τις συστάσεις χωρίς καθυστέρηση», χαρακτηρίζοντάς τις «ενοχλητικές».

    Η Τζόουνς προέτρεψε: «Πρέπει να σταματήσουμε τώρα αυτή την έκκληση σε αυτήν την επιβλαβή ιδεολογία των φύλων στην εκπαίδευση, στη Σκωτία και στο Ηνωμένο Βασίλειο».

    Η ομάδα υπεράσπισης Safe Schools Alliance ζήτησε επίσης μια «επείγουσα έρευνα» σχετικά με τους πιθανούς δεσμούς μεταξύ αυτών των συστάσεων και των εκπαιδευτικών πολιτικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

    «Θεωρούμε εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ προωθούν μια προσέγγιση που είναι πειραματική, μη επιστημονική και φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με το έργο ανήθικων τύπων και οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαδίδουν την αποδοχή της παιδεραστίας», υποστήριξε πρόσφατα η οργάνωση.

   «Τους καλούμε να αναθεωρήσουν τα πρότυπά τους για να ευθυγραμμιστούν στην  υπεράσπιση των παιδιών, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν μια υγιή και κατάλληλη για την ηλικία κατανόηση της σεξουαλικότητας», συνεχίζει .

    Αυτή η εξέλιξη ακολουθεί τη δημοσίευση από δύο υπηρεσίες του ΟΗΕ μιας έκθεσης που καθορίζει ένα χρονοδιάγραμμα για την αποποινικοποίηση ακόμα και κάθε «συναινετικής» σεξουαλικής δραστηριότητας μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων.

Ο ΟΗΕ και οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να αποποινικοποιήσουν το σεξ με ανηλίκους.

Μετάφραση από  https://lesakerfrancophone.fr/jm-loms-pousse-a-la-masturbation-durant-la-petite-enfance-et-aux-questions-didentite-de-genre-pour-les-enfants-des-4-ans

 

πηγή:  http://aktines.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας