Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

«Βάστα Κίνα»

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
 
Ευτυχώς που οι «υπηρέτες» της διεθνούς συνομωσίας, μέσα στον ενθουσιασμό τους και την μέθη της επιτυχίας της χειραγώγησης και εξανδραποδισμού των Ελλήνων, στην οποία είχαν σημαντική συμμετοχή, ομολόγησαν!
Ηδονίστηκαν σε συνδυασμό, εν είδει διατλαντικής χορωδίας, όταν εδώ τελείωναν τα lockdowns, και η Κίνα υπερθεμάτιζε σε βιαιότητα, σε φυλακίσεις σε κοντέινερς , τον χωρισμό παιδιών – γονέων.
Όταν όλη η Ελλάδα αηδίαζε με τις εικόνες που παρακολουθούσε και επέκρινε, αυτοί οι «αμερόληπτοι» , Δημοσιογράφος και Ιατρός, πανηγύριζαν.
Γιατί άραγε αυτή το διεστραμμένο επιφώνημα; Την απάντηση θα την δώσετε μόνοι σας.
Σκεφτείτε μόνο το τι μας περιμένει. 
Οι παρακολουθήσεις είναι μόνο η αρχή. Το τατουάζ με τον αριθμό είναι ήδη εδώ. Μόνο που εκσυγχρονίστηκαν οι σύγχρονοι  «Ρούντολφ Ες» και «Μένγκελε» και το έχουν μετατρέψει σε ηλεκτρονική αναγνώριση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του καθενός μας, σε διαρκή παρακολούθηση και ταυτοποίηση της ταυτότητας μας μέσω των κινητών μας, τον σχηματισμό πλήρους εικόνας που χαρακτήρος , των προτιμήσεων μας, των επαφών μας, των λεγομένων μας των γραφομένων κλπ.
Τρόμαξα όταν είδα τις ζωντανές εικόνες των σύγχρονων καμερών της Κίνας, των drones των φορητών καμερών των αστυνομικών. Ακόμη και στους κινούμενους πολίτες από επάνω εμφανίζονταν ο κωδικός με τα στοιχεία του και έστριβε αριστερά καθώς ο πολίτης έστριβε με το μηχανάκι του ή δεξιά καθώς έστριβε με τα αυτοκίνητο του.
Χθες το βράδυ τρόμαξα ακόμη περισσότερο όταν θέλησα να ξεκλειδώσω το κινητό μου όταν μου ήλθε μήνυμα από ασθενή στις 3 το πρωί. Έπιασα, με στο σκοτάδι το κινητό και το face control με αναγνώρισε μέσα στο σκοτάδι !!! Μέσα στο σκοτάδι!
Ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ. 
ΒΑΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑ θα ανακράξω εγώ….
 
πηγή:  enromiosini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας