Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η μασωνία ως πρόδρομος του Αντιχρίστου



Αποτέλεσμα εικόνας για μασονιαΆλλος εβραιοκίνητος πρόδρομος του Αντιχρίστου είναι ο Μασωνισμός, που εμφανίζεται με μορφή Ιδρυμάτων Φιλανθρωπικών ή Φιλοσοφικών Εταιριών. Όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια των ανθρώπων.
 Στην πραγματικότητα όμως η Μασωνία είναι εβραϊκό κατασκεύασμα, που αρνείται την Θεότητα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Δέχεται τον Κύριο σαν κτίσμα και μύστη και τον θεωρεί σαν τον Πυθαγόρα και τον Ζωροάστρη!


Οι Μασώνοι υποχρεώνονται από την οργάνωσή τους να υποστείλουν την ομολογία της Θρησκευτικής τους πίστεως και να συζητάνε σαν άπιστοι.
Υπακούοντας σ’ αυτό αρνούνται την πίστη τους και οι Στοές με τον τρόπο αυτό υπηρετούν το θέλημα του Διαβόλου και του Αντιχρίστου.

Η Μασωνία ενισχύει κάθε προσπάθεια, που συντελεί στην απομάκρυνση του ανθρώπου από την Ορθοδοξία και οδηγεί, επιπόλαιες και φιλόδοξες για τα γήινα ψυχές, στις αντίχριστες δυνάμεις.

Στις Στοές προετοιμάζονται τα στελέχη εκείνα που θα κηρύξουν τις «προοδευτικές» τάσεις στην πίστη, την υποχώρηση στην Παράδοση, την ανοχή σε κάθε τι, που θα πολεμάει την Ορθοδοξία.

Φροντίζουν, λοιπόν τα αόρατα επιτελεία του Σιωνισμού να συγκεντρώνουν στα Στοές και να προωθούν εν συνεχεία σε θέσεις κλειδιά, εκείνους, που από φιλοδοξία κινούμενοι, είναι έτοιμοι να προδώσουν τα πάντα. Με την πλύση εγκεφάλου, που τους γίνεται και με τους βαρείς μασωνικούς όρκους που δίνουν δεσμεύονται.


Πηγή: «Ο Αντίχριστος», Αρχ. Χαραλάμπους Βασιλοπούλου, εκδ. «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» (Σελ. 79-80)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας