Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Σατανισμός, μαγεία και διαστροφή στην Disney βασιλεύει

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μάγους και Ιλλουμινάτοι να κάνουν πάρτι στα έργα της βιομηχανίας θεάματος Disney, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που το πάρτι έχει στηθεί με “γυναικεία” υπογραφή.
Το Star vs. the Forces of Evil είναι μια αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney Television Animation για το Disney Channel και Disney XD. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Disney Channel στις 18 Ιανουαρίου 2015 και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία.
Daron Leah Nefcy,
Γεννήθηκε 26 Νοεμβρίου 1985
Δημιουργός της είναι η Daron Nefcy, πρώτη γυναίκα δημιουργός για την Disney XD και δεύτερη για την Disney Television Animation.
Η υπόθεση της περιπέτειας αφορά σε μια έφηβο πριγκίπισσα, την Star Butterfly, η οποία έχει έρθει από άλλο πλανήτη, απεσταλμένη από τους βασιλικούς γονείς της για να ζήσει στη Γη με την οικογένεια Diaz. Θα γίνει φίλη με τον Μάρκο, τον γιο των Diaz, ξεκινώντας νέες περιπέτειες όπου θα μάχεται ενάντια σε κακοποιούς σε όλο το σύμπαν αλλά και στο γυμνάσιο, όλα σε μια προσπάθεια να προστατεύσει το ισχυρό μαγικό ραβδί της που της χαρίζει μαγικές δυνάμεις.
Όλα “καλά” μέχρις εδώ φτάνει να δει κανείς τους συμβολισμούς:
Η “καλή” εξωγήινη πριγκίπισσα που είναι ταγμένη να πολεμήσει τις ‘δυνάμεις του κακού’ έχει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σύνολο χαρακτηριστικών: αυτό που ως τώρα γνωρίζαμε ως ‘κακό’:
Κέρατα στην κορδέλα στο κεφάλι, νύχια και δόντια στα υποδήματα, κάτι σαν μέδουσα ή φάντασμα στο στέρνο και το ‘αστέρι’ του Εωσφόρου που ταυτίζεται με την θεά Αφροδίτη αλλά και τον πλανήτη Αφροδίτη, που φέρνει στον κόσμο το φως της Ανατολής της Νέας Εποχής, αλλά και την Ishtar των Βαβυλωνίων την οποία λάτρευαν οι πολίτες του βασιλείου του Ισραήλ.
Το… outfit ολοκληρώνεται με το μαγικό ραβδί που είναι επίσης ένα αστέρι με φτερά, η πεντάλφα που συνδέεται με τον πλανήτη Αφροδίτη και με τη λατρεία της θεάς Αφροδίτης και του Εωσφόρου, που ως σύμβολο θεωρείται από πολλούς που ασχολούνται με παγανιστικές θρησκείες ότι έχει μαγικές ιδιότητες, ενώ επίσης το σύμβολο αυτό συνδέεται και με τον Ελευθεροτεκτονισμό.
Αυτές είναι οι δυνάμεις οι “καλές” που μάχονται τις κακές.
Και ανάμεσα στις “κακές” δυνάμεις, εκτός από τα διάφορα τέρατα του σύμπαντος και της γης, είναι και αυτές οι ‘πεπαλαιωμένες ιδέες’ που εμποδίζουν την ελευθερία της σεξουαλικότητας των παιδιών και την ελεύθερη επιλογή της σεξουαλικής τους ταυτότητας. Η παιδική αθωότητα είναι μια… “Δύναμη του κακού”!
Έτσι το βραβευμένο σήριαλ έρχεται να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει: Ερωτισμός, ερωτικός ανταγωνισμός, λαγνεία και ομοφυλοφιλία είναι το μάθημα του επεισοδίου “Just Friends” του δεύτερου κύκλου, όπου η πρωταγωνίστρια ανταγωνίζεται τη φίλη του φίλου της (η οποία έχει ένα τελείως λάγνο βλέμμα) όταν στη συναυλία που έχουν πάει ως ερωτικό τρίγωνο, ζηλεύει εκείνους που φιλιούνται ανάμεσα στα υπόλοιπα ετερόφυλα αλλά και ομόφυλα ζευγάρια.
Και η παιδική αθωότητα πάει περίπατο, την πήραν οι… “καλές” δυνάμεις!
“Σεξ πριν τα 8, αλλιώς είναι πολύ αργά”
Αυτό ήταν για πολλά χρόνια το μότο της αμερικάνικης οργάνωσης NAMBLA (North American Man/Boy Love Association), μιας οργάνωσης υπεράσπισης των δικαιωμάτων παιδοφίλων και παιδεραστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκοπό την κατάργηση των νόμων που ποινικοποιούν τους ενήλικους όταν έρχονται σε σεξουαλική εμπλοκή με ανηλίκους και  την απελευθέρωση των ανδρών που έχουν φυλακιστεί για σεξουαλικές επαφές με ανήλικους που δεν συνεπάγονται εξαναγκασμό.
Στην ιστοσελίδα της η NAMBLA δηλώνει ότι πρόκειται για μια πολιτική οργάνωση για πολιτικά δικαιώματα, καθώς και εκπαιδευτικός οργανισμός του οποίου στόχος είναι να τελειώσει “την ακραία καταπίεση των ανδρών και των αγοριών στις αμοιβαίες συναινετικές σχέσεις”.
Δυστυχώς η οργάνωση δεν είναι η μοναδική που μάχεται για αυτά τα “δικαιώματα”, ενώ τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια, από ακαδημαϊκούς και δικαστές, “επαναπροσδιορισμού” του στάτους των παιδοφίλων, ή αλλιώς, των.. “Προσώπων που Έλκονται από Μικρότερους…”. Η δε αναλγησία της Καθολικής εκκλησίας να ρίξει φως στα σκάνδαλα του κόλπου της και να αποδώσει δικαιοσύνη στα θύματα, μόνο τυχαία δεν είναι.
Οι κόκκινες γραμμές της Δύσης, των “ανεπτυγμένων” χωρών, που γίναν ροζ και τώρα πάνε να σβήσουν, είναι και ο κύριος λόγος όσων διαφωνούν με τα διάφορα “εκπαιδευτικά” προγράμματα και την αναγνώριση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και όχι ο ρατσισμός ή μισαλλοδοξία.
Κάποτε ήταν αδιανόητο σε κινηματογραφική ταινία να δεις πραγματικό φιλί και γυμνές σκηνές. Στην πορεία έγινε εμπορικό must καθώς και πολλές διαστροφές σε λεπτομέρειες. Στα σημερινά αμερικάνικα τηλεοπτικά σήριαλ είναι must και η ομοφυλοφιλία που πλέον δεν λείπει από πολλές σειρές και επεισόδια. Και όπως πάει το πράμα, δεν θα αργήσει η στιγμή που το τελευταίο “ταμπού” που λέγεται παιδεραστία θα ξεπεραστεί, στο όνομα της “προόδου”, της “ελευθερίας” και της “ισότητας”. Αυτό πάντα συμβαίνει σε κάθε ζωντανό οργανισμό, κι ένας τέτοιος είναι και η κοινωνία: αφήνοντας τις άμυνες να πέσουν, ο οργανισμός είναι ευάλωτος σε κάθε αρρώστια.
Αλλά για την Disney, αυτές οι άμυνες είναι οι “δυνάμεις του κακού” που η καλή σατανίστρια Star έρχεται να πολεμήσει με το μαγικό ραβδί της!
πηγή: katanixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας