Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι «έμφυλες ταυτότητες» είναι σχέδιο από ΜΚΟ που σχετίζονται με τον Τζώρτζ Σόρος!


Συγκλονίστηκες είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την θεματική εβδομάδα των «έμφυλων ταυτοτήτων» στα ελληνικά Γυμνάσια (ΕΔΩ)! Σύμφωνα με δημοσίευμα του www.osotir.org, αποκαλύφθηκε ότι οι ενορχηστρωτές-υποκινητές της θεματική εβδομάδας, είναι μια ΜΚΟ εν ονόματι «Αντιγόνη».

Καταρχάς ας εξετάσουμε το γεγονός ότι το Υπουργείο Παιδείας δέχεται υποβολές από μη κυβερνητικούς οργανισμούς σε θέματα υψίστης σημασίας όπως για παράδειγμα τη διαμόρφωση της διδακτικής ύλης που διδάσκεται στα παιδιά μας. Πως είναι δυνατόν η οποιαδήποτε ΜΚΟ να επηρεάζει και να καθορίζει οτιδήποτε αφορά στην πολιτική της κυβέρνησης και δη του Υπουργείου Παιδείας;! Ποια η αρμοδιότητα της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης όταν οι ΜΚΟ τους υποδεικνύουν τις πολιτικές τους!; Από πότε η πατρίδα διοικείται από μη κυβερνητικούς κύκλους και ύποπτα κέντρα!;

Αλλά ας υποθέσουμε ότι μια ΜΚΟ μπορεί να έχει τους ευγενέστερους σκοπούς και τις καλύτερες προϋποθέσεις λειτουργίας. Θα ήλπιζε κανείς και η εν λόγω ΜΚΟ να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία… Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι ότι η «Αντιγόνη» είναι ήδη βεβαρημένη με ένα ύποπτο παρελθόν χρηματοδοτήσεων, και έχει ιδρυθεί (όπως η ίδια βαυκαλίζεται) με σκοπό την προώθηση υποχθόνιων πολιτικών, προωθούμενων από σκοτεινά κέντρα του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, η ΜΚΟ «Αντιγόνη» είναι γνωστή επειδή συμμετέχει στην «λίστα της ντροπής» όπου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» του Γ’ ΚΠΣ, παρέλαβε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (μεταξύ του 2007-2009), με διαδικασίες οι οποίες απασχόλησαν την Ελληνική Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζουμε ότι στην ίδια λίστα ανήκουν και οι ΜΚΟ της Μαργαρίτας και του Ανδρέα Παπανδρέου για τον ίδιο λόγο.

Το πιο ύποπτο όμως είναι ότι πέραν των κρατικών χορηγιών που παρέλαβε η ΜΚΟ «Αντιγόνη», φαίνεται να έχει σχέση και με το γνωστό αφεντικό της Νέα Τάξης George Soros ο οποίος έμμεσα την χρηματοδότησε κατά την διάρκεια των τελευταίων Ευρωεκλογών. Συγκεκριμένα, το ENAR (European Network Against Racism), είχε εισπράξει τότε αρκετές χιλιάδες δολάρια για την δημιουργία ενός δικτύου ευρωβουλευτών, οι οποίοι προωθούν την ατζέντα του Soros. Το εν λόγω δίκτυο έχει στην Ελλάδα 4 υποοργανώσεις μεταξύ των οποίων και η ΜΚΟ «Αντιγόνη».



Η σχέση της με το ENAR διαφημίζεται άλλωστε και στην ιστοσελίδα τους στην οποία μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει το πώς ακριβώς δραστηριοποιείται η «Αντιγόνη» και ποιοι είναι οι σκοποί της. Επιγραμματικά αναφέρουμε τις παρακάτω ενότητες δράσης της: «μετανάστες, ρατσισμός, πρόσφυγες, ΕΕ, ρητορική μίσους (δηλ. πολιτική ορθότητα), ξενοφοβία, αντισημιτισμός, ισλαμοφοβία, LBGTI (ΛΟΑΤ: Λεσβιακών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών ατόμων), ομοφοβία, διαφορετικότητα, ομοφυλοφιλία, ακροδεξιά, μουσουλμανική μειονότητα, τρανσφοβία, ελευθερία έκφρασης» και ο κατάλογος συνεχίζει. Εύκολα λοιπόν μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η δραστηριότητά της καλύπτει σχεδόν όλη την γκάμα των προωθούμενων πολιτικών του George Soros και γενικότερα της Νέας Τάξης. Αυτή η τραγική διαπίστωση διευκρινίζουμε ότι βασίζεται σε ότι οι ίδιοι ‘διαφημίζουν’ στην ιστοσελίδα τους!



Εύλογα λοιπόν διερωτάται ο ανθρώπινος νους, πως είναι δυνατόν μια ΜΚΟ με τους συγκεκριμένους σκοπούς, να είναι καθ’ ύλην αρμόδια για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας!; Τί σχέση έχουν οι προαναφερόμενοι σκοποί με την ελληνική παιδεία!; Από πότε η ελληνική παιδεία έγινε υποχείριο της Νέα Τάξης και των αφεντικών της;! Και το χειρότερο… ποιος είναι ο ρόλος της κυβέρνησης σε όλο αυτήν την σκοτεινή πραγματικότητα!; Όλα αυτά ας τα αναλογιστεί ο κάθε γονιός πριν αποφασίσει το αν θα επιτρέψει το παιδί του να διδαχθεί τα προωθούμενα άκρως επικίνδυνα, εκφυλιστικά εκτρώματα (ΕΔΩ) της θεματικής εβδομάδας…


Άρθρο από τον Κ.Ι.Κ.


Πηγή: http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/ 
πηγή:  http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας