Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αποκαθήλωσαν την εικόνα του Χριστού στη θεολογική σχολή του ΑΠΘ;


Αποτέλεσμα εικόνας για εικονα χριστου στα σχολειαΛάβαμε πριν από λίγο το παρακάτω μήνυμα και το δημοσιεύουμε με επιφύλαξη. Αναμένουμε με αγωνία τη διάψευση από τους υπευθύνους του ΑΠΘ, διότι αν αληθεύει η είδηση, τότε μιλάμε για πλήρη αλλοτρίωση της θεολογικής σχολής στη Θεσσαλονίκη. 
Ας μην έχουν αμφιβολία οι οπαδοί της "θρησκείας της εκκοσμικεύσεως" ότι από όπου διώχνουν το Χριστό, με χαρά πηγαίνει ο διάβολος.



"Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, ο Κοσμήτορας της Σχολής, αποφάσισε να μεταφέρει το προσκυνητάρι με την εικόνα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την κεντρική είσοδο, στον 4ο όροφο, όπου βρίσκεται και ο Ιερός Ναός της Σχολής, για ευνόητους λόγους!         Επειδή παρά ταύτα, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο Κύριός μας ενοχλεί, και μάλιστα σε Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή και Ορθόδοξη χώρα (εάν ήταν σε ισλαμική χώρα, δεν θα είχαμε καμιά αμφιβολία), παρακαλούμε τον Κοσμήτορα, εάν φυσικά δεν είναι αλήθεια, να διαψεύσει την πρωτάκουστη αυτή είδηση.Νικόδημος"

1 σχόλιο:

Γράψτε το σχόλιό σας