Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πατριάρχης Γεωργίας δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει την νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων

Μετά την Ελλάδα και την νομιμοποίηση του «συμφώνου συμβίωσης» με διαδικασίες εξπρές, σειρά είχε η Ρουμανία και τώρα η Γεωργία. Το «θηρίο» έχει ξεκινήσει σε όλη την Ευρώπη το « άνομο ταξίδι του».

«Ο γεωργιανός λαός θα αντιταχθεί στην προσπάθεια νομιμοποίησης γάμου από άτομα του ίδιου φύλου ,  μετά από αίτηση  Γεωργιανού πολίτη  που εμφανίστηκε  πρόσφατα  , με προσβολή οποιασδήποτε θετικής απόφασης του  συνταγματικού ...
  δικαστηρίου , αναφέρει στην ιστοσελίδα «Νέα-Γεωργίας»,  ο επικεφαλής του κέντρου Τύπου του  Πατριαρχείου της Γεωργίας Πρωτοπρεσβύτερος David Sharashenidze.

Ένας ακτιβιστής ονόματι  Tatishvili,  την περασμένη εβδομάδα έκανε  αίτηση  στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γεωργίας ζητώντας την νομιμοποίηση του γάμου από άτομα  του ιδίου φύλου .

Μετά από λίγο καιρό, ο ίδιος ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα με πολλές διασυνδέσεις,  άρχισε να ασκεί πιέσεις, σε πολλά μέλη  του Κοινοβουλίου της Γεωργίας.

«Αν επιτρέψει ένα τέτοιο προηγούμενο,   εκτελεστική, δικαστική ή νομοθετική εξουσία, ο λαός της Γεωργίας, ο οποίος  έχει μια κοινή θέση για το θέμα αυτό θα ξεσηκωθεί εναντίον  της»,  δήλωσε ο Πρωτοπρεσβύτερος  Δαβίδ.

Το ίδιο σχέδιο από τα ίδια ανδρείκελα για την δημιουργία του αποκαλούμενου «τρίτου φύλου» το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται ούτε στην φύση.

Κύριος σκοπός του   είναι η διακοπή της αναπαραγωγικότητας των ανθρώπων και κυρίως η ολοκληρωτική καταστροφή του σημαντικότερου «κυττάρου» της χριστιανικής κοινωνίας , της οικογένειας.

 πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας