Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τον διυλίσαμε τον κώνωπα! Θα την καταπιούμε την κάμηλο;

Η έξοδος του Λωτ από τα Σόδομα
Αν και το ιστολόγιό μας μετράει μόλις λίγες εβδομάδες ζωής, έχει ήδη αποκτήσει ένα αξιόλογο
αναγνωστικό κοινό.
Κάποιοι από τους αναγνώστες μας ενοχλήθηκαν από  αυτή την ανάρτηση που δημοσιεύσαμε στις 7-11-2014 και περιείχε μια φωτογραφία από ασελγείς σοδομιτικές πράξεις από τα gay festival που πραγματοποιούνται εδώ και μία δεκαετία στην Αθήνα και ήδη κάποια χρόνια στη Θεσσαλονίκη.


Το πράξαμε αυτό διότι θεωρήσαμε ότι με την προβολή αυτού του ποινικού αδικήματος (προσβολή δημοσίας αιδούς) που πραγματοποιείται συστηματικά σε αυτές τις παρελάσεις, θα προβάλλαμε ισχυρά επιχειρήματα για την διαμαρτυρία μας απέναντι σε αυτά, τα οποία χρηματοδοτούνται ΕΠΙΣΗΜΑ από τους Δήμους Αθηνών, Θεσσαλονίκης, την Αμερικανική Πρεσβεία και ένα σωρό νεοεποχήτικους φορείς.

Επιπλέον η σκηνή της φωτογραφίας ήταν τόσο γελοία, που απεδείκνυε ακόμα και τη φαιδρότητα των συμμετεχόντων στις παρελάσεις "υπερηφανείας", και όχι μόνο σκανδαλισμό δεν προκαλούσε, αλλά μάλλον αηδία και ίσως πικρό γέλωτα.

Κάποιοι αναγνώστες, λοιπόν, θεώρησαν ότι είναι ανεπίτρεπτη αυτή η δημοσίευση σε ιστολόγιο χριστιανικού περιεχομένου, εξοργίστηκαν, διαμαρτυρήθηκαν, και εμείς σεβόμενοι τους προβληματισμούς τους, αφαιρέσαμε την επίμαχη φωτογραφία, για να μη προκαλέσουμε περαιτέρω σκανδαλισμό.

Θα θέλαμε όμως, να ακούγαμε παρόμοιους προβληματισμούς και διαμαρτυρίες από τα ίδια άτομα, όχι μόνο για τις αναρτήσεις μας, αλλά και για αυτές τις παρελάσεις, οι οποίες θα επιφέρουν αργά ή γρήγορα την οργή του Θεού στα κεφάλια όλων, συμμετεχόντων, συνευδοκούντων και σιωπούντων,κάτι που ήδη έχουμε αρχίσει να γευόμαστε τα τελευταία χρόνια.

Μετά τιμής
Μακκαβαίος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας