Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Ο Jeffrey Younger στο γιο του: «Σε αγαπώ ακόμα. Δεν σε έχω ξεχάσει. Δεν σε έχω εγκαταλείψει. Είμαι ακόμα εδώ για σένα.»

jeff younger 01    Από τον Calvin Freiburger, για το LifeSiteNews

Ο Jeffrey Younger, Ορθόδοξος Χριστιανός πατέρας, κάνει την τελευταία του νομική προσπάθεια  στις 28 Οκτωβρίου, για να εμποδίσει την πρώην σύζυγό του παιδίατρο Anna Georgoulas να ευνουχίσει και να «αλλάξει το φύλο» του γιού τους James.

Ο πατέρας από το Τέξας, που παλεύει χρόνια για να αποτρέψει την πρώην σύζυγό του να κάνει «μετάβαση φύλου» στον γιο τους, μίλησε πρόσφατα για τον μακροχρόνιο αγώνα του για αυτό το παιδί, και την τελευταία νομική ευκαιρία που έχει, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, για να σωθεί το παιδί από τον χειρουργικό ευνουχισμό και την «αλλαγή φύλου» που προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο.

Από το 2018, ο Jeffrey Younger και η Anne Georgulas μητέρα του παιδιού και παιδίατρος η ίδια, έχουν εμπλακεί σε μία δικαστική διαμάχη λόγω των προσπαθειών της μητέρας να μεγαλώσει το αγόρι τους, τον James, ως «κορίτσι» με το όνομα «Luna». Στο πακέτο αυτής της ανατροφής περιλαμβάνεται η χειρουργική και φαρμακευτική μεταμόρφωση του σώματός του μικρού, ώστε να ταιριάζει με την κατασκευασμένη ταυτότητα φύλου. Ο Younger, ο οποίος είναι Ορθόδοξος χριστιανός, δηλώνει ότι η σύγχυση φύλου του γιου τους προκλήθηκε από την Γεωργούλα. Το παιδί είχε εννοήσει πως η μητέρα του προτιμούσε τα κορίτσια, η δε μητέρα συνήθιζε να του φέρεται ως κορίτσι και να τον κλείνει μόνο στο δωμάτιο φοβίζοντάς τον πως «τα τέρατα τρώνε μόνο αγόρια» και ασκώντας ψυχολογική βία στο γιο της. Το παιδί, ηλικίας 3 ετών τότε, παρουσιαζόταν στον πατέρα ως αγόρι και στη μητέρα ως κορίτσι. Το σχολείο αντιμετώπιζε το παιδί ως κορίτσι, κρυφά από το πατέρα και σε συνεργασία με τη μητέρα. Ο Younger ξεκίνησε τότε τη προσπάθεια να προστατεύσει το παιδί από την καταστροφική αντιμετώπιση της μητέρας, η οποία του έχει κοστίσει ως τώρα  εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε νομικά έξοδα, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί  περισσότερο.

jeff younger 01


Τον Οκτώβριο του 2019,
η δημόσια κατακραυγή για την υπόθεση οδήγησε την τότε δικαστή Kim Cooks να δηλώσει ότι καμία «μετάβαση» δεν θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο γονέων. Ωστόσο, η δικαστής επέβαλε «εντολή σιωπής» και στους δύο, μή επιτρέποντάς τους να συζητούν δημόσια την υπόθεση.

Τον Αύγουστο του 2020, η δικαστής Mary Brown έκρινε ότι ο Younger έπρεπε να πληρώσει τα έξοδα για του γιου του για συμβουλευτική υποστήριξη υπέρ της «μετάβασης» και ότι η μητέρα Georgulas μπορεί να στέλνει τον James στο σχολείο ως «Luna». Ένα χρόνο αργότερα, η ανωτέρω δικαστής έδωσε στη μητέρα την πλήρη (έστω και προσωρινή) επιμέλεια τόσο του James όσο και του δίδυμου αδερφού του, η οποία δεν περιλάμβανε τη δυνατότητα χημικής ή χειρουργικής «μετάβασης» του παιδιού, αλλά περιλάμβανε το δικαίωμα να αποκρύπτει πληροφορίες από τον πατέρα σχετικά με την ψυχική του υγεία.

Η Georgulas προχώρησε και άλλο, μετακομίζοντας με τον James στην Καλιφόρνια, πολιτεία ριζικά υπέρ της τρανς μετάβασης. Τον Ιανουάριο του 2023, το Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας με ψήφους 8-1, τους επέτρεψε να παραμείνουν εκεί παρά τις αντιρρήσεις του Jeffrey. Το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι δεν βλέπει κανέναν λόγο να μην εφαρμοστεί και στη νέα κατοικία η προηγούμενη δικαστική απόφαση που απέτρεπε τη μητέρα από τη μονομερή «μετάβαση» του γιου τους. Το δικαστήριο όμως δεν έλαβε υπόψη ότι η Καλιφόρνια είχε θεσπίσει νόμο που ορίζει την άρνηση των ορμονών αντίθετου φύλου, των αναστολέων εφηβείας και των χειρουργικών επεμβάσεων «μετάβασης» φύλου, ως μια μορφή «κακοποίησης και εγκατάλειψης παιδιών».

Χαρακτηρίζοντας την Καλιφόρνια ως «πολιτεία που απαγάγει τα παιδιά για να τα κάνει τρανς », ο πατέρας θα πάει στο δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 28 Οκτωβρίου, για να δώσει αυτή που αποκαλεί την «τελευταία του μάχη» για την προστασία του γιου του, ο οποίος είναι τώρα 12 ετών. «Αν χάσω αυτή τη δίκη, δηλώνει, ο γιος μου θα ευνουχιστεί τον Νοέμβριο».

Τα πράγματα έφτασαν σε οριακό σημείο, επειδή η Γεωργούλα, «έχει υποβάλει αίτηση για την άρση της μόνιμης εντολής που εμποδίζει να προχωρήσουμε μονομερώς σε αυτές τις διαδικασίες, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «ο γιος μου είναι τώρα στο στάδιο εφηβείας 4 κατά Tanner, και η μετάβαση φύλου είναι επιτακτική ανάγκη. Ότι πρέπει να ευνουχιστεί χημικά ως «επιτακτική ανάγκη». Η εφηβεία σταδίου 4 κατά Tanner είναι από τα τελευταία στάδια της εφηβείας, μετά το οποίο έχουν πραγματοποιηθεί οι περισσότερες αλλαγές που οι «μεταβάσεις φύλου» φιλοδοξούν να καταστείλουν.

jeff younger 01


Ο Younger συνέχισε αναφέροντας ότι, με βάση όσα ιατρικά αρχεία μπόρεσε να προσεγγίσει, ο γιος του James έχει πειστεί από τη μητέρα του και από τους ακτιβιστές γιατρούς που είναι στο πλευρό της, ότι είναι ένα «τρανς κορίτσι» που δεν θέλει να έχει ανδρικά γεννητικά όργανα, ενώ οι γιατροί του νοσοκομειακού συγκροτήματος Kaiser Permanente, τον έχουν διαβεβαιώσει ότι θα μπορεί να κάνει παιδιά επειδή οι γαμέτες του θα συλλεγούν και θα αποθηκευτούν. «Οι γιατροί του το λένε αυτό και αυτός τους πιστεύει απόλυτα», είπε ο Younger.

Ο δικαστής του Λος Άντζελες Mark Juhas έχει σφραγίσει την επερχόμενη δίκη του Younger, δηλώνοντας πως «κανείς δεν θα μπορεί να εισέλθει». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, (“Save James” - σελίδα στο Facebook)  «η Γεωργούλα έχει μια ομάδα δικηγόρων, τουλάχιστον 5. Έχει ακόμη τουλάχιστον 5 πραγματογνώμονες. Δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τη τακτική της. Έχει επίσης απεριόριστη χρηματοδότηση».

Η ίδια ιστοσελίδα συνεχίζει: «Ο Jeff, ο πατέρας, δεν έχει δικηγόρο. Ο Jeff δεν έχει ειδικούς μάρτυρες. Ο Jeff έδωσε όλες τις πληροφορίες που του ζητήθηκαν. Ο Jeff δεν έχει άλλα χρήματα και δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε δικαστικά έγγραφα και αρχεία, ενώ η Άννα (Γεωργούλα)  και η ομάδα της έχουν πλήρη πρόσβαση». «Για άλλη μια φορά, η γιατρός Dr. Georgulas ζητά φυλάκιση για τον Τζεφ».

Είναι λυπηρό, δήλωσε η υπέρμαχος των δικαιωμάτων του παιδιού Katy Faust,  ότι μια μητέρα περιμένει το παιδί της να συμμορφωθεί με την οικογένεια που εκείνη φαντάστηκε  ακόμη και αν προσβάλλονται τα ατομικά του δικαιώματα  και πιστεύει επίσης ότι το φύλο του πρέπει να συμμορφώνεται με την ιδεολογική της τάση, παρά τον τραυματισμό στο φυσικό του σώμα.

Υπάρχει πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων ότι η «επιβεβαίωση» της σύγχυση φύλου εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, ειδικά όταν γίνεται σε εντυπωσιασμένα παιδιά που δεν διαθέτουν τη νοητική ανάπτυξη, τη συναισθηματική ωριμότητα και την εμπειρία ζωής για να καταλάβουν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των αποφάσεων που παίρνουν και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των χειρουργικών και χημικών επεμβάσεων που τους αλλάζουν τη ζωή, μεταμορφώνουν το σώμα και είναι συχνά μη αναστρέψιμες.

Μελέτες διαπιστώνουν ότι περισσότερο από το 80% των παιδιών που πάσχουν από δυσφορία φύλου την ξεπερνούν μόνα τους ή με ψυχολογική βοήθεια μέχρι το τέλος της εφηβείας και ότι οι διαδικασίες «μετάβασης», συμπεριλαμβανομένων των χειρουργείων, δεν καταφέρνουν να επιλύσουν την αυξημένη ροπή των ατόμων με σύγχυση φύλου προς τον αυτοτραυματισμό και την αυτοκτονία – ενώ μπορούν ακόμη και να την επιδεινώσουν- , καθώς μεταξύ άλλων ενισχύουν τη σύγχυσή τους και παραμελούν τις πραγματικές βασικές αιτίες της ψυχικής τους αναταραχής.

Πολλοί, που συχνά αγνοούνται, οι «detransitioners», άτομα που προσπάθησαν να ζήσουν με διαφορετική «ταυτότητα φύλου» αλλά αγκάλιασαν ξανά το φύλο τους, πιστοποιούν τη σωματική και ψυχική βλάβη που προκαλεί η ιατρική επιβεβαίωση της σύγχυσης φύλου, και ομολογούν την προκατάληψη και την αδιαφορία του ιατρικού σώματος για το θέμα. Δυστυχώς πολλοί «υπεύθυνοι» υιοθετούν μια ακτιβιστική προσέγγιση στο επάγγελμά τους και αντιμετωπίζουν τα περιστατικά τους έχοντας λάβει μια προκαθορισμένη απόφαση υπέρ της «μετάβασης».

Ας σημειωθεί πως η τακτικές επιβεβαίωσης φύλου είναι εξαιρετικά προσοδοφόρες οικονομικά. Σε ένα βίντεο από εκδήλωση του 2022 σχετική με την υγεία των τρανσέξουαλ του πανεπιστημιακού ιατρικού κέντρου Vanderbilt, ο Dr. Shayne Sebold Taylor είπε ξεκάθαρα ότι «αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις βγάζουν πολλά χρήματα».

Στο Substack του, ο Jeffrey Younger έχει αρχίσει να δημοσιεύει γράμματα στα απομονωμένα αγόρια του σχετικά με διάφορα θέματα ζωής. «Δεν μπορώ να επισκεφτώ ή να τηλεφωνήσω στους γιους μου», γράφει. «Αυτά τα γράμματα είναι ψίχουλα για αυτούς». Και συνεχίζει προς το παιδί του: «Σε αγαπώ ακόμα. Δεν σε έχω ξεχάσει. Δεν σε έχω εγκαταλείψει. Είμαι ακόμα εδώ για σένα».

  

Πηγή: lifesitenews.com

  

 πηγή: mumdadandkids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας