Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Η χημική άμβλωση γίνεται όπλο πολέμου

 Η χημική άμβλωση γίνεται όπλο πολέμου

Ο Νιγηριανός στρατός επέβαλε την άμβλωση σε περισσότερες από 10.000 γυναίκες- θύματα βιασμού των στρατιωτών του.  

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεκάθαρο. Το εκτρωτικό χάπι είναι  το χάπι των ονείρων  κάθε βιαστή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters «στα τελευταία 10 χρόνια ο Νιγηριανός στρατός εκτελεί συστηματικά ένα μυστικό και παράνομο πρόγραμμα αμβλώσεων το οποίο οδηγεί σε  περισσότερες από 10.000 καταναγκαστικές αμβλώσεις χωρίς ούτε καν την ενημέρωση των γυναικών».

Οι ερευνητές του Reuters έδωσαν στη δημοσιότητα μία από τις χιλιάδες μαρτυρίες γυναικών.

«Άνδρες με στολές μπαινόβγαιναν και έδιναν σε εκείνη τη γυναίκα και άλλες πέντε, μυστηριώδεις ενέσεις και χάπια.

«Μετά από περίπου 4 ώρες, συνέχισε να περιγράφει η Φατί η οποία ήταν περίπου 4 μηνών έγκυος, αισθάνθηκε τρομερό πόνο στο στομάχι και άρχισε να αποβάλλει από μέσα της σκουρόχρωμο αίμα. Και οι υπόλοιπες γυναίκες αιμορραγούσαν και έκαναν εμετό στο πάτωμα. «Οι στρατιώτες θέλουν να μας σκοτώσουν» σκέφτηκε...

Θυμήθηκε όμως τις ενέσεις και κατάλαβε. Οι στρατιώτες προκάλεσαν την έκτρωση των παιδιών τους χωρίς ούτε να τις ρωτήσουν, ούτε καν να τους το πουν.

Αφού οι γυναίκες έριξαν το αίμα σε μια «τούρκικη» τουαλέτα, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, οι στρατιώτες τις προειδοποίησαν να μην πουν τίποτα σε κανέναν γιατί θα τις χτυπούσαν άσχημα.

Γυναίκες που αντιστάθηκαν στα χάπια  της χημικής έκτρωσης φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν, να κρατήθηκαν υπό την απειλή όπλου ή τους δόθηκαν ναρκωτικά για να «συμμορφωθούν».

Όσο πιο προσιτά γίνονται τα χάπια της χημικής άμβλωσης, τόσο μεγαλύτερη δύναμη παίρνουν στα χέρια τους οι σεξουαλικοί καταχραστές.  Αυτά τα επικίνδυνα χάπια μπορούν να δοθούν εύκολα στη θέση κάποιου άλλου, να αναμιχθούν σε γυναικεία ποτά ή να προωθηθούν με τη βία στον λαιμό των γυναικών…

Η σεξουαλική κακοποίηση μπορεί να «καλυφθεί, αφήνοντας τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν τόσο το τραύμα της κακοποίησης όσο και την αναγκαστική έκτρωση.

Τα χάπια της χημικής έκτρωσης μπορεί επίσης να αποβούν θανατηφόρα για γυναίκες που έχουν μη διαγνωσθείσα έκτοπη κύηση.

 

Πηγή: Stundents for life

 πηγή: afistemenaziso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας