Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Η Δικτατορία της πολιτικής ορθότητας δείχνει τα σάπια δόντια της

Ελεύθερος από τους Πίστονς ο Φουρνιέ!

 Γράφει ο Χαράλαμπος Άνδραλης

Είναι γνωστό ότι τα αστυνομικά τμήματα είναι υποστελεχωμένα, καθώς μεγάλος αριθμός αστυνομικών, φρουρεί πολιτικά πρόσωπα, μεγαλοδημοσιογράφους και άλλες  προσωπικότητες, με συνέπεια η εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο και οι απλοί πολίτες να αισθάνονται απροστάτευτοι.

Κι όμως, υπήρξε μία περίπτωση ενός «εγκλήματος» που κινητοποιήθηκε ικανοποιητικός αριθμός αστυνομικών για να συλληφθεί ο «δράστης». Ένας πολίτης από τη Θεσσαλονίκη, ο Ν.Μ., θέλησε να ασκήσει το συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και να διοργανώσει μία ειρηνική διαμαρτυρία υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας. Η συγκέντρωση απαγορεύτηκε ως επικίνδυνη και ο διοργανωτής συνελήφθη στην οικία του και παρέμεινε ένα σαββατοκύριακο στα κρατητήρια, περιμένοντας να περάσει από την αυτόφωρη διαδικασία.

Την ίδια στιγμή που ο κατηγορούμενος βρισκόταν στα κρατητήρια, στη Θεσσαλονίκη παρέλασαν υπερήφανα προσωπικότητες παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως ο αμερικανός έπαρχος της Ελλάδος Τζορτζ Τσούνης, γνωστός για την αγάπη του στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και στην ΑΕΚ, στο γήπεδο της οποίας παρευρίσκεται συχνά παρέα με τον τοπικό Μητροπολίτη και πανηγυρίζουν τα γκολ της ομάδας τους. Μαζί του ήταν ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, από τους βασικούς προωθητές της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας στην Ελλάδα και ο Άλμπερτ Μπουρλά CEO της PFIZER, πρωταγωνιστής της εμβολιαστικής φρενίτιδας με τις ατελείωτες δόσεις, των προηγούμενων ετών.

Η φωτογραφία που απαθανάτισε παρέα αυτές τις τρεις προσωπικότητες, εκτός από ιστορικής σημασίας, δίνει και μία απάντηση γιατί στην περίπτωση του «εγκληματία» Ν.Μ. λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της αστυνομίας. Η αστυνομία από υπηρεσία για την ασφάλεια του λαού, έχει μετατραπεί σε υπηρεσία για την προστασία των ισχυρών και της woke κουλτούρας τους, από την ενοχλητική παρουσία του λαού.

Ο συμπολίτης μας, Ν. Μ. δεν αρκέστηκε στις εύκολες κριτικές για το τι δεν κάνουν οι άλλοι. Με πρωτοβουλία του ανέλαβε ο ίδιος δράση. Για την πρόθεσή του - την οποία δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει - έμεινε δέσμιος το σαββατοκύριακο των Αγίων Αποστόλων, οι οποίοι φυλακίστηκαν πολλάκις επειδή δεν συμβιβάστηκαν με τους Τσούνηδες, τους Πατέληδες και τους Μπουρλάδες της εποχής τους. Και αν δεν παρευρέθηκε στην Εκκλησία να τιμήσει τους Αποστόλους και τους Αγίους Πάντες των οποίων συνέπεσαν οι εορτές, τους τίμησε περισσότερο με τα δεσμά του. Τιμή μάρτυρος, μίμησις μάρτυρος.

 

Χαράλαμπος Άνδραλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας