Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Λέσβος – Δραματική έκκληση συγγενών 57χρονου σε κώμα: «Εξαιρέστε από την αναστολή τον νευροχειρουργό Ε. Μπαϊραμίδη μήπως σωθεί ο άνθρωπος μας»

Αγωνιώδης έκκληση από τους συγγενείς 57χρονου στη Λέσβο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του νησιού.

Όπως κατήγγειλαν στον Focus FM 103.6, ο άνδρας επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες το Βοστάνειο καθώς είχε χτυπήσει στο πόδι. Οι γιατροί έκριναν πως δεν έπρεπε να νοσηλευτεί

και του έδωσαν αντιβίωση. Ωστόσο ο 57χρονος ανέβασε πυρετό και μέσα σε ώρες μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση εκ νέου στο Νοσοκομείο. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς οι γιατροί ανέμεναν πρώτα τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου και έπειτα προχώρησαν στην εισαγωγή του.

«Όταν επιτέλους έγινε, ο άνθρωπος μας ήταν ήδη σε κώμα, μας είπαν πως έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο» σημείωσαν στον Focus FM.

«Πρέπει να εγχειριστεί άμεσα αλλά ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση είναι ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης που βγήκε σε αναστολή. Απευθύνουμε έκκληση στον υπουργό Υγείας να γίνει εξαίρεση, να άρει την αναστολή μήπως σωθεί ο άνθρωπό μας» τόνισαν.

ΠΗΓΗ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο άνδρας 57 ετών εισήχθη χθες με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μετά από αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου ή αρτηριοφλεβώδους δυσπλασίας εγκεφάλου.
Δυστυχώς οι άλλοι νευροχειρουργοί εδώ δεν έχουν την εξειδίκευση για να διενεργήσουν μια τέτοια επέμβαση εγκεφάλου και η βαρύτητα της κατάστασης του ασθενούς δεν του επιτρέπει τη διακομιδή σε νοσοκομείο όπου 2-3 νευροχειρουργοί Πανελληνίως αναλαμβάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις εγκεφάλου.
Ο Ευρυβιάδης είναι εδώ, οι συγγενείς του ασθενούς επικοινώνησαν μαζί του, έχει την εμπειρία και την εξειδίκευση σε Ιαπωνία, Αμερική, Φινλανδία και Γερμανία για να αντιμετώπισει ένα τέτοιο περιστατικό, είναι υγειής, έχει αντισώματα κατά του COVID-19 και δεν του επιτρέπεται να τον ακουμπήσει εντός Ελλάδος, επειδή είναι ανεμβολίαστος!
Δεν γνωρίζω αν σώθηκε καμμιά ανθρώπινη  ζωή επειδή ο Ευρυβιάδης είναι πλέον του χρόνου σε αναστολή εργασίας, γνωρίζω ότι άλλη μια ζωή χάνεται επειδή ο κος πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο κος υπουργός υγείας εμμονικά και αδικαιολόγητα κρατάνε 7500 υγειονομικούς εκτός εργασίας τους!
Για εμένα, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, είναι οφθαλμοφανές ότι είναι ηθικοί αυτουργοί ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως του 58χρονου.
Είναι μια ανθρώπινη ζωή και όχι στατιστικά σε ένα χαρτί.
Μακάρι να γίνει ένα θαύμα!

2/10/22

 

πηγή:  enromiosini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας