Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ο πειραματισμός του Πανεπιστημίου του Pittsburgh πάνω στα ανθρώπινα έμβρυα και η συνεργασία του με τις κλινικές αμβλώσεων.

Ο πειραματισμός του Πανεπιστημίου του Pittsburgh πάνω στα ανθρώπινα έμβρυα  και η συνεργασία του ... - YouTube

3 Μαΐου 2021

The Center for Medical Progress

Το βίντεο αυτό εκθέτει το κυβερνητικά υποστηριζόμενο εμπόριο αγέννητων μωρών από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh και την αλυσίδα κλινικών αμβλώσεων “Planned Parenthood”.

PITTSBURGH, 3 Μαΐου – Ο pro-life οργανισμός "The Center for Medical Progress", Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο, κυκλοφόρησε ένα λεπτομερές νέο βίντεο που παρουσιάζει τα συγκλονιστικά πειράματα που λαμβάνουν χώρα με χρήση εκτρωμένων ανθρώπινων εμβρύων από το University of Pittsburgh, Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, με κυβερνητική χρηματοδότηση και με τη συνδρομή της τοπικής κλινικής αμβλώσεων “Planned Parenthood” στην εμπορία των εμβρύων.

Οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες καταδεικνύουν ότι το University of Pittsburgh, φιλοξενεί μερικά από τα πιο βάρβαρα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν ποτέ σε εκτρωμένα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της εκδοράς των τριχωτών της κεφαλής εμβρύων 5 μηνών για να συρραφούν προς πειραματισμό σε ποντίκια, την εξαγωγή εμβρυϊκών νεφρών και τη θανάτωση βρεφών που έχουν εκτρωθεί ζωντανά προκειμένου να γίνει «σωστά» η συγκομιδή του ήπατος, όλα αυτά  χρηματοδοτούμενα από τη δημόσια φορολόγηση μέσω των National Institutes of Health, (Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας) και συγκεκριμένα από το γραφείο του Dr. Anthony Fauci στο NIAID.

Το τοπικό παράρτημα παροχής αμβλώσεων της  Planned Parenthood Δυτικής Πενσυλβάνιας, προμηθεύει τα εκτρωθέντα έμβρυα, ενώ το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις της Planned Parenthood, σε μια μορφή παράνομης δοσοληψίας που αφορά μέρη εμβρυϊκών σωμάτων, μια δραστηριότητα απαγορευμένη από τους νόμους 42 US Code 289g-2 και 18 Pennsylvania Statutes 3216.

Ο νόμος της Πενσυλβάνια θεωρεί κακούργημα να πειραματίζεται κάποιος με ένα ζωντανό έμβρυο όπως και το να μην  παρέχει άμεση ιατρική περίθαλψη σε ένα νεογνό που γεννήθηκε ζωντανό.

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=c-JUzqswKZs

 

πηγή:  afistemenaziso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας