Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Κοινή δήλωση 17.000 γιατρών και επιστημόνων του ιατρικού κλάδου από όλο τον κόσμο

 Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής Covid – Αποκατάσταση της Επιστημονικής Ακεραιότητας

17.000 γιατροί και επιστήμονες του ιατρικού κλάδου δηλώνουν ότι πρέπει να αρθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να αποκατασταθεί η επιστημονική ακεραιότητα και να αντιμετωπιστούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Εμείς, οι γιατροί και οι επιστήμονες του ιατρικού κλάδου του κόσμου, ενωμένοι με την πίστη μας στον Όρκο του Ιπποκράτη, αναγνωρίζουμε ότι οι καταστροφικές πολιτικές δημόσιας υγείας COVID-19 που επιβλήθηκαν στους γιατρούς και τους ασθενείς μας είναι το

αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και υγειονομικών ιδρυμάτων, μαζί με τα οικονομικά τραστ που τους ελέγχουν. Έχουν διεισδύσει στο ιατρικό μας σύστημα σε κάθε επίπεδο και προστατεύονται και υποστηρίζονται από μια παράλληλη συμμαχία μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας, μέσων μαζικής ενημέρωσης, ακαδημαϊκών και κυβερνητικών υπηρεσιών που επωφελήθηκαν από αυτή την ενορχηστρωμένη καταστροφή.

Αυτή η διεφθαρμένη συμμαχία έχει θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των πιο έγκυρων ιατρικών κοινωνιών μας στις οποίες ανήκουμε, δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση επιστημονικής συναίνεσης αντικαθιστώντας την αλήθεια με την προπαγάνδα. Αυτή η συμμαχία συνεχίζει να προωθεί μη επιστημονικούς ισχυρισμούς λογοκρίνοντας δεδομένα, και εκφοβίζοντας και απολύοντας γιατρούς και επιστήμονες για απλή δημοσίευση πραγματικών κλινικών αποτελεσμάτων ή για θεραπεία των ασθενών τους με αποδεδειγμένα, σωτήρια φάρμακα. Αυτές οι καταστροφικές αποφάσεις ήρθαν εις βάρος των αθώων, οι οποίοι αναγκάζονται να υποστούν βλάβη στην υγεία και θάνατο που προκαλούνται από σκόπιμη παρακράτηση κρίσιμων και επειγουσών θεραπειών, ή ως αποτέλεσμα σε εξαναγκασμό με ενέσεις γενετικής θεραπείας, οι οποίες δεν είναι ούτε ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές.

Η ιατρική κοινότητα έχει αρνηθεί στους ασθενείς το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα να τους παρέχεται πραγματική ενημέρωση για συγκατάθεση στις πειραματικές ενέσεις COVID-19. Οι ασθενείς μας αποκλείονται επίσης από την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών για την κατανόηση των κινδύνων και των οφελών των εμβολίων και των εναλλακτικών τους, λόγω της εκτεταμένης λογοκρισίας και προπαγάνδας που διαδίδεται από κυβερνήσεις, αξιωματούχους δημόσιας υγείας και μέσα ενημέρωσης. Οι ασθενείς εξακολουθούν να υπόκεινται σε καταναγκαστικά lockdown, τα οποία βλάπτουν την υγεία τους, τις σταδιοδρομίες και την εκπαίδευση των παιδιών τους, και βλάπτουν τους κοινωνικούς και οικογενειακούς δεσμούς που είναι κρίσιμοι για την κοινωνία των πολιτών. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Στο βιβλίο με τίτλο “COVID-19: The Great Reset”, η ηγεσία αυτής της συμμαχίας έχει δηλώσει σαφώς ότι η πρόθεσή της είναι να αξιοποιήσει τον COVID-19 ως μια «ευκαιρία» για να επαναφέρει ολόκληρη την παγκόσμια κοινωνία, τον πολιτισμό, τις πολιτικές δομές και την οικονομία μας.

Οι 17.000 γιατροί και επιστήμονες του ιατρικού κλάδου της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής Covid αντιπροσωπεύουν μια πολύ μεγαλύτερη, πληροφορημένη παγκόσμια ιατρική κοινότητα που αρνείται να συμβιβαστεί, και είναι ενωμένοι και πρόθυμοι με κίνδυνο να προκαλέσουν την οργή της διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας για να υπερασπιστούν την υγεία των ασθενών τους.

Η αποστολή της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής COVID είναι να τερματίσει αυτήν την ενορχηστρωμένη κρίση, η οποία έχει επιβληθεί παράνομα στον κόσμο, και να δηλώσει επίσημα ότι οι ενέργειες αυτής της διεφθαρμένης συμμαχίας δεν αποτελούν τίποτα λιγότερο από εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου στην ιατρική, η οποία ξεκινά με ελεύθερο και ανοιχτό διάλογο μεταξύ γιατρών και επιστημόνων του ιατρικού κλάδου. Πρέπει να αποκαταστήσουμε τα ιατρικά δικαιώματα και την αυτονομία των ασθενών. Αυτό περιλαμβάνει τη θεμελιώδη αρχή της ιερής σχέσης γιατρού-ασθενούς. Η κοινωνική ανάγκη για αυτό έχει καθυστερήσει δεκαετίες, και ως εκ τούτου, εμείς οι γιατροί του κόσμου είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε δράση.

Μετά από δύο χρόνια επιστημονικής έρευνας, εκατομμύρια ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, εκατοντάδες κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν και επιστημονικά δεδομένα που κοινοποιήθηκαν, έχουμε αποδείξει και τεκμηριώσει την επιτυχία μας στην κατανόηση και την καταπολέμηση του COVID-19. Λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους έναντι των οφελών των σημαντικών αποφάσεων πολιτικής, η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής COVID με 17.000 γιατρούς και επιστήμονες του ιατρικού κλάδου από όλο τον κόσμο κατέληξαν σε συναίνεση σχετικά με τις ακόλουθες θεμελιώδεις αρχές:

  1. Δηλώνουμε και τα δεδομένα το επιβεβαιώνουν ότι οι πειραματικές ενέσεις γενετικής θεραπείας COVID-19 πρέπει να τερματιστούν.
  2. Δηλώνουμε ότι οι γιατροί δεν πρέπει να εμποδίζονται από την παροχή ιατρικής περίθαλψης που σώζει ζωές.
  3. Δηλώνουμε ότι η κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης, η οποία διευκολύνει τη διαφθορά και επεκτείνει την πανδημία, πρέπει να τερματιστεί αμέσως.
  4. Δηλώνουμε ότι το ιατρικό απόρρητο δεν πρέπει ποτέ ξανά να παραβιαστεί, και όλοι οι ταξιδιωτικοί και κοινωνικοί περιορισμοί πρέπει να σταματήσουν.
  5. Δηλώνουμε ότι οι μάσκες δεν είναι και ποτέ δεν ήταν αποτελεσματική προστασία από έναν αερομεταφερόμενο αναπνευστικό ιό στο κοινωνικό περιβάλλον.
  6. Δηλώνουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει χρηματοδότηση και έρευνα για τις βλάβες του εμβολιασμού, τους θανάτους και την οδύνη.
  7. Δηλώνουμε ότι δεν πρέπει να μας αρνηθεί καμία ευκαιρία, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της σταδιοδρομίας, της στρατιωτικής θητείας ή της ιατρικής περίθαλψης, λόγω της απροθυμίας να κάνουμε μια ένεση.
  8. Δηλώνουμε ότι οι παραβιάσεις της Πρώτης Τροπολογίας* και η ιατρική λογοκρισία από την κυβέρνηση, τις εταιρείες τεχνολογίας και των μέσων ενημέρωσης πρέπει να σταματήσουν και να τηρηθεί η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων. [The Bill of Rights – USA]
  9. Δηλώνουμε ότι PfizerModernaBioNTechJanssenAstra Zeneca, και οι συνεργοί τους, απέκρυψαν και σκόπιμα παρέλειψαν πληροφορίες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας από ασθενείς και γιατρούς και πρέπει να κατηγορηθούν άμεσα για απάτη.
  10. Δηλώνουμε ότι η κυβέρνηση και οι ιατρικές υπηρεσίες πρέπει να λογοδοτήσουν.

Παρακολουθήστε το πλήρες βίντεο παρακάτω και συζητήστε με τους γιατρούς και τους υποστηρικτές εδώ. Εάν έχετε πρόβλημα να δείτε το βίντεο, εδώ είναι ένα εναλλακτικό λινκ.

* Η Πρώτη Τροπολογία στο Σύνταγμα των ΗΠΑ εμποδίζει την κυβέρνηση να θεσπίσει νόμους που ρυθμίζουν την καθιέρωση θρησκείας ή που απαγορεύουν την ελεύθερη άσκηση της θρησκείας ή περιορίζουν την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία του τύπου, την ελευθερία του συνέρχεσθαι ή το δικαίωμα αναφοράς στην κυβέρνηση για αποκατάσταση παραπόνων. Εγκρίθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1791, ως μία από τις δέκα τροπολογίες που αποτελούν τη Διακήρυξη των δικαιωμάτων.

Δημήτρης Μ.

Πηγή

Global Covid Summit

Declaration IV – Restore Scientific Integrity

https://globalcovidsummit.org/news/declaration-iv-restore-scientific-integrity

olympia.gr

 

πηγή:  orthodoxostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας