Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Τσιπάκι που ανιχνεύει τον κορονοϊό πριν εμφανιστούν συμπτώματα από το Πεντάγωνο

Τσιπάκι που ανιχνεύει τον κορονοϊό πριν εμφανιστούν συμπτώματα ατο Πεντάγωνο  | sportime.gr


Τσιπάκι και συγκεκριμένα μικροτσίπ που εντοπίζει τον Κορονοϊό κατασκεύασε το Αμερικανικό Πεντάγωνο.

Όπως δημοσιεύτηκε την Κυριακή 11 Απριλίου, το Αμερικάνικο Πεντάγωνο δημιούργησε τσιπάκι και πιο συγκεκριμένα, μικροτσίπ ανίχνευσης του Κορονοϊού το οποίο τοποθετείται κάτω από το δέρμα και μπορεί να εντοπίσει ιούς όπως τον SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19.

Σε δηλώσεις του στο CBS και στην εκπομπή 60 Minutes, ο Δρ Ματ Χέπμπορν ανέφερε πως το μικροτσίπ δρα σαν «κινητήρας ελέγχου» για τους ανθρώπους.
Δεν παρακολουθεί σε καμία περίπτωση τις κινήσεις τους μιας και κάτι τέτοιο ενδεχομένως να πυροδοτούσε θεωρίες συνωμοσίας.

Πως λειτουργεί

«Το τοποθετείς κάτω από την επιδερμίδα και το μικροτσίπ ανιχνεύει αν υπάρχουν χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα και αυτό το σήμα σημαίνει πως θα έχεις συμπτώματα αύριο. Μπορείς να πάρεις την πληροφορία σε 3-5 λεπτά», ανέφερεο Δρ Ματ Χέπμπορν.

Και φίλτρο αιμοκάθαρσης για τον Κορονοϊό

Ο Χέπμπορν μίλησε και για το φίλτρο, που συνδέεται στη συσκευή αιμοκάθαρσης και αφαιρεί από το αίμα τον κορονοϊό. Η πειραματική 4ήμερη θεραπεία έγινε στον «Ασθενή 16», όπως είπε, τη σύζυγο στρατιωτικού, που βρισκόταν στην εντατική με πολυοργανική ανεπάρκεια. Μέσα σε μερικές μέρες, η γυναίκα έγινε καλά.

Ο Χέπμπορν αποκάλυψε πως ο FDA έχει δώσει άδεια για τη χρήση του φίλτρου μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και με τη βοήθειά του έχουν σωθεί περίπου 300 ασθενείς…

Η ομάδα του Πενταγώνου

Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες του Πενταγώνου εργάζονται σε μια μυστική μονάδα που δημιουργήθηκε στον κολοφώνα του Ψυχρού Πολέμου

Η ομάδα του Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) εργάζεται εδώ και χρόνια για την πρόληψη και τον τερματισμό των πανδημιών.

Αξιολογούν τα ζητήματα και καταλήγουν σε έξυπνες λύσεις, οι οποίες κατά καιρούς εμφανίζονται σαν μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας!

 δείτε εδώ το βίντεο

Πηγή: sportime.gr

 

πηγή:  https://id-ont.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας