Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Πιστοί της Παπικής Εκκλησίας ζητούν από τους Επισκόπους τους να επιστρέψουν στην διδασκαλία του Χριστού

Ακόμα και απλοί πιστοί της Παπικής Εκκλησίας αντιδρούν με τις θέσεις της Συνόδου των Παπικών Επισκόπων της Αγγλίας και της Ουαλίας υπέρ των ΛΟΑΤ, υπέρ της αντισύλληψης και υπέρ της άμβλωσης και της σεξουαλικής εκπαίδευσης. Αγωνίζονται να πείσουν τους Επισκόπους τους ότι έχουν φύγει από την διδασκαλία του Χριστού. Είναι αξιοσημείωτο πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων με πρωταγωνιστή τον διάβολο έχει αλώσει τα πάντα ώστε καμία εκκλησιαστική ηγεσία να μην αντιδρά, αλλά να δέχεται ότι της επιτάσσουν ως “πολιτικώς ορθό”!

Ένας νέος συνασπισμός, οι Γονείς στην Άμυνα των Πρωτοβάθμιων Εκπαιδευτικών, ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, που αποτελείται από τον Καθολικό Άνθρωπο του Ηνωμένου Βασιλείου, την Λαϊκή Εταιρεία Μάζας της Λατινικής και την Εταιρεία για την Προστασία των Αγέννητων Παιδιών. Ο συνασπισμός μας θέλει να προστατεύσει τα παιδιά και τα εγγόνια μας από τις σχέσεις υπέρ-ΛΟΑΤ της βρετανικής κυβέρνησης, υπέρ της αντισύλληψης και υπέρ της άμβλωσης και της πολιτικής σεξουαλικής εκπαίδευσης – που κατοχυρώνεται τώρα από το νόμο.

Δυστυχώς, η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Αγγλίας και της Ουαλίας (CBCEW) επανειλημμένα χαιρέτισε και εξέφρασε την υποστήριξή τους για αυτόν τον τρομερό νόμο, που θα τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2020.

Είναι πεποίθησή μας, στον Συνασπισμό, ότι, στη φοβερή κρίση που αντιμετωπίζουμε σήμερα, κυρίως στα καθολικά σχολεία μας, λόγω της λανθασμένης διδασκαλίας των επισκόπων μας, των πνευματικών μας πατέρων, ήρθε η ώρα για τους φυσικούς πατέρες να προχωρήσουν και να προστατεύσουν τα παιδιά μας ζητώντας τη βοήθεια της Παναγίας, και διορθώνοντας τους επισκόπους μας και προτρέποντάς τους να οδηγήσουν το κοινό και τους γονείς στην αντίσταση σε νομοθεσία που απειλεί τις αθάνατες ψυχές των παιδιών μας.

Ναι, οι Καθολικοί γονείς προσεύχονται ότι οι επίσκοποί μας αλλάζουν κατεύθυνση και ότι αρχίζουν να οδηγούν την Καθολική αντίσταση στην κακή νομοθεσία της Βρετανικής Κυβέρνησης που καθιστά υποχρεωτική την εκπαίδευση σχέσεων στο δημοτικό σχολείο και τις Σχέσεις και τη Σεξουαλική Εκπαίδευση υποχρεωτική στο Γυμνάσιο.

Η σημασία της προδοσίας των επισκόπων από γονείς όλων των θρησκειών, που θέλουν να προστατεύσουν την καθαρότητα των παιδιών τους, μπορεί να φανεί ξεκάθαρα σε δηλώσεις υπουργών της βρετανικής κυβέρνησης. Για παράδειγμα Nick Gibb, Υφυπουργός Σχολής Πρότυπα, μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων σε συζήτηση στις 25 ης Ιούνη του 2019, είπε για τους γονείς που είναι αντίθετοι «Φοβάμαι ότι είναι μάλλον απίθανο η συζήτηση να φέρει την συναίνεση , αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχουμε εξασφαλίσει την υποστήριξη της Καθολικής Εκκλησίας, της Εκκλησίας της Αγγλίας και οργανισμών όπως ο Stonewall για την καθοδήγηση που έχουμε δημιουργήσει. “

Το Stonewall είναι μια μαχητική ομοφυλοφιλική οργάνωση που στρατεύεται κατά της Καθολικής διδασκαλίας.

Σε ένα εκπαιδευτικό έγγραφο για τους δασκάλους , οι Παπικοί Επίσκοποι της Αγγλίας και της Ουαλίας λένε ότι μια «υπερυψωμένη μορφή αγάπης υπάρχει εξίσου ισχυρά στις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου όπως και στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις »

9 Οκτωβρίου 2020 ( LifeSiteNews )

 

πηγή:  orthodoxostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας