Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Διαμαρτυρία για τη διακοπή της εκπομπής «Γράμματα-Σπουδάματα»

  Τηλέφωνο επικοινωνίας για διαμαρτυρία στο κανάλι 4ε:
2310 729.219
 10/10/2018
+Eυλαμπίου και Ευλαμπίας μ., Θεοφίλου Οσ. Ομολ.
Αγαπητοί υπεύθυνοι του Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε,
Σας γράφουμε για να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία και απογοήτευσή μας για την αδόκητη διακοπή της εκπομπής «Γράμματα-Σπουδάματα» του Δασκάλου και
Θεολόγου κ. Δημήτρη Νατσιού. Η εκπομπή αυτή ήταν από τις καλύτερες και πιο αξιοπρεπείς της Ελληνικής τηλεόρασης και θα ‘πρεπε να νιώθετε τιμή που την προβάλλατε.

Λυπούμεθα ιδιαιτέρως, όχι μόνο για τη διακοπή της αλλά και διότι όπως διαπιστώσαμε, σβήστηκαν από το κανάλι σας στοYouTube και οι όλες εκπομπές του αρχείου! Γιατί να μην έχουμε πρόσβαση στις παλιές εκπομπές;! Τόσο κακό έκαναν οι εν λόγω εκπομπές μέχρι τώρα στο κανάλι σας και στους τηλεθεατές σας;
Ακούσαμε επίσης, ότι σε ανθρώπους που σας τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν, διακαιολογηθήκατε ότι η εκπομπή «έκλεισε τον κύκλο της». Όμως ο κ. Νατσιός έχει διαφορετική γνώμη (δείτε π.χ. ΕΔΩ) και μαζί του συμφωνούμε απόλυτα κι εμείς, οπότε δεν μπορούμε να δεχθούμε επ’ουδενί τέτοια εξήγηση! Η εκπομπή αυτή έκανε μόνο καλό και σας προτείνουμε όχι μόνο να επιστρέψει ο κ. Νατσιός αλλά να του δώσετε κι άλλη εκπομπή που θα έχει αντιαιρετικό περιεχόμενο, προκρίνοντας προς το παρόν την παναίρεση του Οικουμενισμού ως απόλυτα κατεπείγον θέμα!
Ευχαριστούμε για το χρόνο Σας.
Μετά τιμής
Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου «Για τουΧριστού την Πίστη την Αγία»
πηγή:  katanixis.gr

1 σχόλιο:

  1. Άμεση επαναφορά τής εκπομπής εδώ καί τώρα.Ο Οικουμενισμός απειλεί μέ τόν πλέον ύπουλο τρόπο τήν Ορθόδοξη Εκκλησία καί η αντιμετώπισή του "διά τών όπλων Κυρίου" καθίσταται κατεπείγουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας