Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Το YouTube έκλεισε το κανάλι του InfoWars του Alex Jones

Ο νεοταξικός ιστότοπος βίντεο "YouTube" ακολουθεί τα βήματα του Facebook στην απαγόρευση του θρυλικού Alex Jones να δημοσιεύσει στον ιστότοπό του μετά από το κλείσιμο του Facebook από τη σελίδα InfoWars τη Δευτέρα.
Το εργαλείο - εξάρτημα της CIA "Facebook" δήλωσε ότι απαγορεύει τέσσερις από τις σελίδες που ανήκουν στον ιδρυτή της Infowars, Alex Jones, για την επανειλημμένη μεταφόρτωση περιεχομένου που παραβιάζει τα κοινοτικά πρότυπα του κοινωνικού δικτύου, ότι εμποδίζει δηλαδή στην εγκαθίδρυση της παγκοσμιοποίησης του αντιχρίστου.

Οι Υπηρεσίες ροής, η Apple και η Spotify έχουν επίσης καταργήσει το καθημερινό podcast του Alex Jones από τους καταλόγους τους φασιστικά και νεοταξικά.

Το κανάλι του InfoWars είχε περισσότερους από 2,4 εκατομμύρια συνδρομητές χωρίς συνυπολιογίζεται το πόσοι μη εγγεγραμμένοι παρακολουθούσαν καθημερινά τις αποκαλύψεις που Alex Jones και τα βίντεο που ξεμπρόστιαζαν τα σχέδια της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης του αντιχρίστου.

Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει, τώρα στα δύσκολα, την ομάδα του Alex Jones έμπρακτα και παλικαρίσια στην παρακάτω διεύθυνση της ιστοσελίδας του InfoWars.
Ο Alex Jones αποτελεί τον μεγαλύτερο αντινεοταξικό φορέα ΜΜΕ του Δυτικού κόσμου.
Η λειτουργία του πλέον εξαρτάται από εμάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας