Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο «βρώμικος» ρόλος του Soros στην προσπάθεια «φίμωσης» του διαδικτύου

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος G.Soros ο οποίος είναι εγκληματίας σύμφωνα με τον Πούτιν,

παίζει πολύ βρώμικο ρόλο στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να φιμωθούν οι ελεύθερες φωνές του διαδικτύου. Ο Soros έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα ώστε να καταφέρει να πείσει εταιρίες όπως η Google και το Facebook, να προβούν στον έλεγχο του διαδικτύου. Αυτό το γεγονός είναι από μόνο του φασιστικό, αφού το διαδίκτυο είναι ο μόνος τρόπος να εκφράζεται ελεύθερα ο κόσμος.

Γιατί θέλουν να ελέγξουν το διαδίκτυο

Οι ελιτιστές που έχουν όλο το χρήμα του κόσμου, δεν επιθυμούν να υπάρχουν ελεύθερες και πατριωτικές φωνές στο διαδίκτυο. Η ευρεία χρήση του internet επέτρεψε σε πάρα πολύ κόσμο να αποκτήσει πρόσβαση σε πάρα πολλές πληροφορίες. Μεγάλη μερίδα του κόσμου πλέον έχει καταλάβει την προπαγάνδα των διεθνιστών και την απορρίπτει. Για αυτό τον λόγο οι διεθνιστές τώρα θέλουν να «φιμώσουν» το εργαλείο που οι ίδιοι διέδωσαν για τους δικούς τους προπαγανδιστικούς λόγους. Αφού λοιπόν το σχέδιο τους γύρισε «μπούμερανγκ» τώρα θέλουν να το καταστρέψουν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι διεθνιστές διέδωσαν αρκετές ψεύτικες ειδήσεις στο διαδίκτυο. Αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις «βγάζουν» μάτι ότι δεν είναι αληθινές και ο σκοπός της δημιουργίας τους είναι ο εξής:

Θέλουν να κάνουν τον κόσμο να σταματήσει να ψάχνει τις ελεύθερες ειδήσεις με την πρόφαση ότι είναι «ψεύτικες».

Το «κόλπο» είναι πολύ έξυπνο και είναι το τελευταίο βήμα πριν την τελική «φίμωση» του διαδικτύου!

Πηγήhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com
 
πηγή:  http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας