Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Νέα συγκέντρωση απόψε στη Θεσσαλονίκη (8.00 μ.μ.) εναντίον της βλάσφημης παράστασης "Η ώρα του διαβόλου"

Σημείωση Μακκαβαίου: Προτρέπουμε τους Θεσσαλονικείς να πάνε να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά και με την προσευχή όλων μας, θα σταματήσει η προβολή αυτής της βλασφημίας, όπως συνέβη πριν λίγα χρόνια στην Αθήνα με την αισχρή παράσταση "Corpus Christi".
Δυστυχώς η παρουσία διαφόρων γραφικών Κλεομένηδων αμαυρώνει τη διαμαρτυρία, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτρέψει τους υγιώς σκεπτόμενους Ορθοδόξους να παρευρεθούν, με κίνδυνο να ξυλοκοπηθούν για το Χριστό.

 

1) ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕ. 2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ηθοποιός που υποδύεται την Μαρία (Παναγία) στην βλάσφημη ταινία, ΓΥΜΝΗ επάνω σε ξύλινο σταυρό. 3) Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Υπάρχουν και σήμερα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Βίντεο (συλλογή) από τα σημερινά επεισόδια έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειον"

1) ΠΡΟΣΟΧΗ: 
ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕ. 


ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την προκλητική αδιαφορία του αντίχριστου και ανθελληνικού κράτους να σεβαστεί την χριστιανική μας πίστη και να επέμβει ο εισαγγελέας για να σταματήσει το βλάσφημο έργο "η ώρα του Διαβόλου", που παρουσιάζει την Παναγία μας να συνευρίσκεται με τον Διάβολο, 

ΚΑΛΟΥΜΕ σε πανορθόδοξο συλλαλητήριο 
έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον 
σήμερα  ΠΕΜΠΤΗ  19/10  και  ώρα  20.00.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την αδυναμία-αδιαφορία του κράτους να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από τα βρωμερά αναρχικά σκουπίδια που άναδρα εχθές επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Πατέρα Ευθύμιο στην οδό Αγγελάκη.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των πιο ιερών προσώπων της Ορθόδοξης πίστης μας ΔΕΝ θα περάσουν.

ΟΛΟΙ απόψε 8μμ στον κινηματογράφο Αριστοτέλειον.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε !
2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:  Η ηθοποιός που υποδύεται την Μαρία (Παναγία) στην βλάσφημη ταινία, ξαπλώνει ΓΥΜΝΗ επάνω σε ξύλινο σταυρό.

Η ηθοποιός που παίζει στην παράσταση "Η ώρα του Διαβόλου", ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ξαπλωμένη ΓΥΜΝΗ ΕΠΑΝΩ σε ΣΤΑΥΡΟ.

Δείτε τις φωτογραφίες (που πήραμε) από αυτό το βίντεο, εδώ. (όπως βλέπετε τμήμα της σκηνής είναι ένας μεγάλος ξύλινος σταυρός):3) Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Υπάρχουν και σήμερα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Βίντεο (συλλογή) από τα σημερινά επεισόδια έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειον" όπου παίζεται η βλάσφημη ταινία. 
πηγή:https://opaidagogos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας