Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Συναγερμός για προσευχή (ΒΙΝΤΕΟ)



Σήμερα 29-11-2014 και αύριο 30-11-2014, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος θα συναντηθεί με τον «αδελφό» του πάπα Ρώμης Φραγκίσκο. Ο αντίχριστος (κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό) πάπας, θα γίνει δεκτός με τιμές κανονικού επισκόπου της Εκκλησίας, όπως συνέβη το 2006 με τον προκάτοχό του πάπα Βενέδικτο. Θα συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία απαγγέλλοντας το «Πάτερ Ημών», θα ανταλλάξει λειτουργικό ασπασμό με τον κ. Βαρθολομαίο, ενώ στο τέλος θα ακούσει σε βυζαντινό μέλος τη φήμη του και θα «ευλογήσει» τους παρευρισκομένους.
Ο πατριάρχης  φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για το κατασκανδαλισμένο ποίμνιο, επειδή "αγάπησε μίαν άλλην γυναίκα μοντέρνα, που λέγεται Παπική Εκκλησία, διότι η Ορθόδοξος Μητέρα μας δεν του κάμνει καμμίαν εντύπωσι, επειδή είναι πολύ σεμνή" (η φράση ανήκει στον γέροντα Παΐσιο και απευθύνεται προς τον πατρ. Αθηναγόρα, μέντορα και πνευματικό πατέρα του σημερινού πατριάρχη), ενώ κωφεύει στις ενστάσεις των συνεπισκόπων του που αδελφικά του υποδεικνύουν ότι ο δρόμος
που ακολουθεί οδηγεί στην απώλεια.
Εμείς δεν μένει παρά να ζητήσουμε από τον Παντοδύναμο Θεό να φωτίσει τον Πατριάρχη μας και όλους τους ομόφρονές του, έτσι ώστε να αλλάξει γραμμή και να στοιχηθεί με εκείνη των Αγίων Πατέρων, φροντίζοντας για την διατήρηση της απαραχάρακτης Αλήθειας και την ενότητα των Ορθοδόξων. 
Υπενθυμίζουμε ότι όποιος, για λόγους συνειδήσεως, επιθυμεί να διαμαρτυρηθεί επώνυμα για τις οικουμενιστικές παρεκτροπές του Οικουμενικού Πατριάρχη (στην Ορθοδοξία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πάπας), μπορεί να υπογράψει το ακόλουθο κείμενο ΕΔΩ, το οποίο υπογράφεται ήδη από έξι επισκόπους, πολλούς ηγουμένους, κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς.

Ακολουθεί βίντεο με τις παρεκτροπές του 2006:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας