Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Τάκερ Κάρλσον: Οι ουκρανικές αρχές είναι απασχολημένες με το να ρίχνουν ιερείς στη φυλακή

Σύμφωνα με τον Κάρλσον, «η κυβέρνηση του Ζελένσκι στέλνει τον στρατό να κάνει επιδρομές σε εκκλησίες».

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον δήλωσε ότι οι ουκρανικές αρχές είναι απασχολημένες με το να ρίχνουν στη φυλακή ορθόδοξους ιερείς και μοναχές.

Στις 9 Απριλίου 2024, στο δικό του πρόγραμμα, το οποίο έχει κοινό πολλών εκατομμυρίων στο X (πρώην Twitter), ο Τάκερ Κάρλσον μίλησε για τη δίωξη της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Σύμφωνα με αυτόν, «οι αμερικανικές αρχές μετέφεραν πολύ περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια στην ουκρανική κυβέρνηση».

«Και τι έγινε? Τι έκανε αυτή η κυβέρνηση; Απαγόρευσε ένα ολόκληρο χριστιανικό δόγμα», είπε ο Κάρλσον, αναφερόμενος στην πρόθεση των ουκρανικών αρχών να ψηφίσουν νόμο που απαγορεύει την Εκκλησία.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος τόνισε ότι «η κυβέρνηση του Ζελένσκι είναι απασχολημένη με το να ρίχνει στη φυλακή ορθόδοξους ιερείς και μοναχές και επίσης στέλνει τον στρατό να κάνει επιδρομές σε εκκλησίες».

Ο δημοσιογράφος εξοργίστηκε που οι χριστιανοί ηγέτες σιωπούν για τέτοιες ενέργειες των ουκρανικών αρχών.

Νωρίτερα, η ΕΟΔ έγραψε ότι, σύμφωνα με τον Τάκερ Κάρλσον, οι ουκρανικές αρχές απαγόρευσαν ολόκληρη την Εκκλησία, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες σιωπούν.

spzh.media

 

πηγή:  orthodoxostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας