Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Σταθερή εμμονή με τους υγειονομικούς ο Θάνος Πλεύρης: Επιστρέφουν τη νέα χρονιά – Συχνά τεστ και πρωτόκολλο από τους «ειδικούς»

Ο Θάνος Πλεύρης συνεχίζει να παρατείνει ένα αντισυνταγματικό μέτρο και μιλά για πρωτόκολλο που θα κάνει δύσκολη τη ζωή των υγειονομικών.

Θάνος Πλεύρης: Ούτε η συντριπτική απόφαση του ΣτΕ, ούτε καν το εορταστικό πνεύμα των ημερών δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τον Θάνο Πλεύρη ώστε να εγκαταλείψει τον ανοιχτό πόλεμο που

εδώ και 16 μήνες έχει κηρύξει στην ελεύθερη φωνή των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Οι χιλιάδες οικογένειες των υγειονομικών παραμένουν σε καθεστώς εξαθλίωσης χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία, αφού ο Θάνος Πλεύρης παρότι θα όφειλε να εφαρμόσει αμέσως την απόφαση του ΣτΕ και να πάρει πίσω τους υγειονομικούς από τον Νοέμβριο, επέλεξε να παρατείνει το μαρτύριο τους μέχρι το τέλος του χρόνου. Υπάρχει ενεργή απόφαση από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο που ορίζει ως αντισυνταγματικό το μέτρο του Θάνου Πλεύρη και όμως ο υπουργός επιλέγει να την αγνοεί επιδεικτικά και να κάνει αυτό που ορίζει ο ίδιος.

Αυτές οι οικογένειες ουσιαστικά καταδικάζονται να κάνουν Χριστούγεννα σε συνθήκες πλήρους ανέχειας, και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση προσποιείται πως έχει… «ευαισθησίες» στις δυσκολίες του λαού, προωθώντας το… «καλάθι του Άη Βασίλη».

«Tο υπουργείο Υγείας θα ακούσει πρώτα τις θέσεις των ειδικών και μετά θα ληφθεί η απόφαση για το πρωτόκολλο της επιστροφής στο ΕΣΥ των ανεμβολίαστων υγειονομικών από 1ης Ιανουαρίου», τόνισε ο υπουργός Θάνος Πλεύρης, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, προμηνύοντας έτσι πως είναι διατεθειμένος να κάνει την ζωή δύσκολη στους υγειονομικούς, όχι γιατί η πολιτική του έχει το οποιοδήποτε υγειονομικό αντίκρισμα, άλλα διότι συμπεριφέρεται με εκδικητική εμμονή προς τους ανθρώπους που δεν συσχηματίστηκαν με το κυβερνητικό αφήγημα.

Ο υπουργός απαιτεί από τους υγειονομικούς να σεβαστούν ένα πρωτόκολλο που θα οριστεί στα αυταρχικά «μέτρα» του, ενώ ο ίδιος δεν σέβεται το Ελληνικό Σύνταγμα, παρότι έχει ορκιστεί να υπακούει σε αυτό χωρίς… χρονοκαθυστέρηση.

«Το ελάχιστο που θα τηρηθεί θα είναι τα συχνά τεστ και η παρακολούθηση», συμπλήρωσε ο Θάνος Πλεύρης, σαν να αναφέρεται σε διαφορετική… κάστα υγειονομικών που είναι «κατώτερη» και «επικίνδυνη» και επομένως πρέπει να παρακολουθείται συνεχώς!

Εντωμεταξύ οι «ειδικοί» που θα συμβουλευτεί ο κ. Πλεύρης για να διαμορφώσει το πρωτόκολλο της εργασίας των υγειονομικών, είναι οι ίδιοι «ειδικοί» που πέταξαν την χώρα στα βράχια στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Είναι οι ίδιοι «ειδικοί» που σιγόνταραν τις καταστροφικές για την δημόσια υγεία υποχρεωτικότητες της κυβέρνησης…

 

Πηγή: sportime.gr 

 

πηγή:  tideon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας