Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Να μην χρησιμοποιούνται οι λέξεις «αγόρι» και «κορίτσι» γιατί μπορεί να θεωρηθούν «προσβλητικές»


Σχόλιο ΣΝΠ: "Για να μην έχουμε αμφιβολίες από που προέρχονται συγκεκριμένες αλοπρόσαλες πολιτικές..."
Οι υπηρετούντες στην Πολεμική Αεροπορία προειδοποιήθηκαν να μην χρησιμοποιούν ορισμένες λέξεις και φράσεις, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν «προσβλητικές». Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη στους αεροπόρους στην Βάση Σαν Αντόνιο του Τέξας, αναφέρει ότι ορισμένες λέξεις όπως «αγόρι», «κορίτσι» και “blackmail” («εκβιασμός») δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται, αναφέρει η DailyMail.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει ένα συνημμένο με μια λίστα λέξεων που "μπορεί να εκληφθούν ως προσβλητικές." [...] Ένας ανώτερος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έγραψε το e-mail και το έστειλε προς τους αεροπόρους στην Αεροπορική Βάση Λάκλαντ στο Σαν Αντόνιο. [...]

«Παρακαλώ να είστε ενήμεροι ότι τέτοια συμπεριφορά είναι 100 τοις εκατό μη ανεκτή εντός ή εκτός του εργασιακού περιβάλλοντος», έλεγε το e-mail. «Ας επωφεληθούμε από το πλούσια ‘διαφορετικό’ κλίμα μας, και ας βοηθήσουμε τους άλλους να ζητήσουν βοήθεια εάν πασχίζουν να συμβιβαστούν».

Το Fox News ανέφερε ότι η Βάση στο Lackland αρνήθηκε ότι έθεσε απαγόρευση κάποιων λέξεων, αλλά ότι απλώς το εν λόγω άτομο «υπενθύμισε στους αεροπόρους να σέβονται τους άλλους».

Αυτά που σε εμάς μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, είναι εδώ και καιρό γεγονός στο εξωτερικό. Ήδη περιορίζουν την ελευθερία έκφρασης των ανθρώπων των σύγχρονων κοινωνιών και χαλκεύουν την Δημοκρατία.

Πηγή: http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/

Παρακαλούμε να διαγραφούν αφού επισημανθούν τα παρακάτω:
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση - ολική ή μερική - του περιεχομένου του Ιστότοπου με την προϋπόθεση της ρητής αναφοράς της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία (Ν.2121/1993). Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης Πνευματικών Δικαιωμάτων και ανίχνευσης αντιγραμμένου υλικού.
 
Δείτε εδώ τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας