Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Καταγωγή του Αντιχρίστου



Αποτέλεσμα εικόνας για αντιχριστοσ βασιλοπουλοςΠοιος θα είναι; Άνθρωπος ή Διάβολος;

Ποιος όμως θα είναι ο Αντίχριστος των εσχάτων καιρών; Μήπως ο Διάβολος, σαν άνθρωπος; Όχι! «Ουδαμώς» λέει ο Ιερός Χρυσόστομος. Ο Αντίχριστος δεν θα είναι ο Σατανάς, δεδομένου, ότι διακρίνεται από αυτόν, σαν ξεχωριστό πρόσωπο. Θα το δούμε αυτό καλύτερα πιο κάτω, όταν θα αναπτύξουμε το θέμα με βάση με βάση το κείμενο της Αποκαλύψεως. Θα δούμε εκεί, ότι ο Σατανάς παρομοιάζεται με Δράκοντα, ο Αντίχριστος με θηρίο επτακέφαλο, που βγαίνει από την άβυσσο της θαλάσσης και ο ψευδοπροφήτης
παρομοιάζεται με το θηρίο, που βγαίνει από την ξηρά.

Δεν θα είναι, λοιπόν, ο Αντίχριστος, ο ίδιος ο Διάβολος ενανθρωπημένος, διότι είναι αδύνατη η ενανθρώπιση του Διαβόλου, καθώς και κάθε πονηρού ή αγαθού αγγέλου.
Ο Σατανάς δεν μπορεί να σαρκωθεί, να γεννηθεί σαν άνθρωπος, όπως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Δεν μπορεί, λοιπόν, αυτός, ο ασώματος, να παρουσιασθεί μέσω του Αντιχρίστου, σαν άνθρωπος επί της γης.

Μιλώντας γι’ αυτό το ζήτημα ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός υπογραμμίζει, ότι είναι αδύνατο να γίνει ενανθρώπηση του Διαβόλου, όπως έγινε η ενανθρώπηση του Χριστού:
«Ουκ αυτός τοίνυν ο Διάβολος γίνεται άνθρωπος, κατά την του Κυρίου ενανθρώπηση∙ μη γένοιτο» (PG. 94,1217).
Δεν θα είναι ο Σατανάς, θα είναι άνθρωπος. Θα είναι όμως άνθρωπος, όργανο του Διαβόλου. Θα είναι ενεργούμενό του. Για τον άνθρωπο αυτό, τον Αντίχριστο λέει ο Απόστολος Παύλος, ότι θα είναι: «κατ’ ενέργειαν του Σατανά εν πάση δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους» (Β΄ Θεσ. Β’ 9).

Ο Ιερός Χρυσόστομος επίσης δίδοντας απάντηση στο ερώτημα, ποιος είναι ο Αντίχριστος λέγει, ότι δεν είναι ο Σατανάς: «αλλ’ άνθρωπος τις πάσαν αυτού δεχόμενος την ενέργειαν» (PG. 62,482). Θα είναι, λοιπόν, άνθρωπος, που θα κάναι ό,τι του λέει ο Σατανάς.
Με τον άνθρωπο, λοιπόν, αυτόν θ’ αναπτύξει δραστηριότητα πικρή και βάναυση ο Διάβολος έτσι, σαν να ήταν ο ίδιος αυτοπροσώπως.

Οι Πατέρες μας το ξεκαθαρίζουν το ζήτημα τούτο πολύ καλά. Ο άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων, για να δείξει πόσο πιστό όργανο του Διαβόλου θα είναι ο Αντίχριστος άνθρωπος των εσχάτων καιρών, μας τονίζει, ότι μ’ αυτόν είναι σαν να ενεργεί ο ίδιος ο Σατανάς, «αυτοπροσώπως δι’ αυτού ενεργών» (Κυριλ. Ιεροσολ. ΒΕΠΕΣ 39,191).

Ο Οικουμένιος εξ άλλου, δίδοντας τον ορισμό του Αντιχρίστου, υπογραμμίζει, ότι θα είναι αυτός «άνθρωπος ενεργούμενος υπό του Σατανά» (PG. 119,117).

Και ο Θεοφύλακτος λέει, ότι ο Αντίχριστος θα είναι «άνθρωπος έχων τον Σατανάν εν εαυτώ, δι’ αυτού ενεργούντα» (PG. 124,1344)

Ο σατανοφόρος αυτός άνθρωπος θα εργασθεί κάθε ανομία. Θα υπηρετήσει τον αφέντη του, τον Διάβολο σ’ όλο το μισόκαλο μένος του. Θα ενεργήσει όσο πιο ύπουλα, βίαια, τυραννικά και βάρβαρα γίνεται, κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της ανθρωπότητος.

Ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος μας πληροφορεί ο Οικουμένιος. Θα παρουσιασθεί «εκ ρίζης Εβραίων» λέει ο Ανδρέας Καισαρείας (PG. 106,368).
Θα γεννηθεί από την εβραϊκή φυλή Δαν βεβαιώνει, πάνω απ’ όλα, η Αγία Γραφή. «Και γενηθήτω Δαν όφις εφ’ οδού…» (Γεν. μθ. 17).

Θα γεννηθεί «εκ πορνείας» λέει ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός. Τοπικά ο Αντίχριστος θα ξεκινάει από την Γαλιλαία, όπως και ο Χριστός. «Εκ Γαλιλαίας, όθεν ο Χριστός εξήλθεν, εξέρχεται, ως φησίν η Γραφή∙ σκύμνος λέοντος Δαν και εκπηδήσει εκ Βασάν. Αύτη δε εστιν Σκυθόπολις» (ΒΕΠΕΣ 35,132) λέγει ο Μέγας Αθανάσιος. Από αυτό προκύπτει, ότι ίσως η μητέρα του Αντιχρίστου ή οι πρόγονοί του να ξεκινήσουν από τα ανατολικά μέρη της περσικής γης, πέρα από τον Ευφράτη και έρθουν στη Γαλιλαία. Τούτο ενισχύει και το γεγονός, ότι τους τελευταίους καιρούς οι ξεριζωμένοι άπιστοι Εβραίοι ξαναγυρίζουν στον τόπο αυτό.
Από Εβραίους θα γεννηθεί, λοιπόν, ο Αντίχριστος. Εβραϊκή θα είναι η καταγωγή του, από εκεί θα κάνει το ξεκίνημα των φοβερών σχεδίων του Διαβόλου. «Τοις Ιουδαίοις ελεύσεται» λέει επιγραμματικά ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός (PG. 94,1216).

Πηγή: «Ο Αντίχριστος», Αρχ. Χαραλάμπους Βασιλοπούλου, εκδ. «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» (Σελ. 41-44)

1 σχόλιο:

  1. Ο εβραίος αντίχριστος θα είναι μια μ _ _ _ _ _ α και μισή! Πρόκειται για μεγάλο κ _ _ _ _ _ η. Και λίγα λέω!! Τώρα σοβαρά, ποιος Αληθινός Σατανιστής ή Παραδοσιακός Διαβολολάτρης, θα πιστέψει ότι ένας βρωμερός εβραίος θα είναι ο κεντρικός ηγέτης του κόσμου; Ποιος σοβαρός ακόλουθος του Αριστερού Μονοπατιού θα υποστηρίξει έναν βαλτό εβραίο καραγκιόζη; Το ότι οι εβραίοι λατρεύουν τον «Τετραγράμματο Εωσφόρο» το γνωρίζουμε, όμως δεν τους όρισε κανείς να είναι μάγκες, μόνοι τους αυτοαποκαλούνται ως ο επίλεκτος λαός του «Άρχοντα Θεού του Κόσμου». Και ποιοι μιλάνε; Οι αγράμματοι γιδοβοσκοί που τρώγαν μπανάνες σκαρφαλωμένοι στα δέντρα! Μιλάνε αυτοί που οι Αιγύπτιοι τους βαρούσαν με το μαστίγιο για να κουβαλάνε πέτρες! Άγριο BDSM όμως!!! Οι εβραίοι είναι γεννημένοι για δούλοι και από την αρχαιότητα για αυτό προορίζονταν μόνο. Δεν είχαν ούτε την υποδομή, ούτε το DNA για να μεγαλουργήσουν, είναι χειρότεροι κι από τους μαύρους. Το ότι μορφώθηκαν στην πορεία των αιώνων και έγιναν λαμόγια, το χρωστούν στους Έλληνες που τους δίδαξαν τις επιστήμες και την οικονομία. Έγιναν σιωνιστικά παράσιτα και για να ξορκίσουν την κατωτερότητά τους, δήλωσαν αυθαίρετα μέσα στο βρωμερό Ταλμούδ ότι είναι αφέντες και όλοι οι άλλοι λαοί είναι κατώτεροί τους. Ποιος έξυπνος άνθρωπος θα πάρει στα σοβαρά αυτές τους τις τρελές δηλώσεις; Ευτυχώς η ιστορική αλήθεια δεν κρύβεται, έτσι είναι ξεκάθαρο ότι οι λαοί του Θεού είναι ο Ελληνικός και ο Αιγυπτιακός. Όμως ο πραγματικά επίλεκτος λαός του Θεού είναι ο Ελληνικός. Μόνο από γνήσιο Ελληνικό DNA θα μπορούσε να γεννηθεί ο επόμενος μεγάλος κατακτητής, ο οποίος θα θεωρηθεί ως μεσσίας. Το ότι ο Ναός του Σολομώντα ταιριάζει αστρολογικά με τον Κρόνο, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι το σπουδαίο. Ακόμη κι αν τον χτίσουν οι Εβραίοι θα χρησιμεύει μόνο ως στάβλος για να βάζουν τα ζώα τους μέσα. Σε κάθε περίπτωση ο Ναός του Σολομώντα θα γκρεμιστεί ξανά από τον Αληθινό Έλληνα Μεσσία, τον πραγματικό Κατακτητή της Γης! Αν θελήσουμε, υπάρχουν τόσα ενεργειακά σημεία στην Ελλάδα, τόποι με ειδική δύναμη, εκεί θα φτιάξουμε τους δικούς μας Κρόνιους Ναούς κι εκεί θα λάβει την ευλογία από τον θεό ο Έλληνας Παγκόσμιος Μεσσίας. Ο μοναδικός λόγος που πέτυχαν οι Εβραίοι είναι επειδή λειτουργούν οργανωμένοι και με ενότητα μεταξύ τους. Πιστέψαν σε ένα κοινό όραμα, πιστέψαν στις γραφές τους και έτσι συστηματικά τα κατάφεραν. Ενώ οι Έλληνες έκαναν το αντίθετο και ορίστε το σημερινό αποτέλεσμα. Ο μυημένος στον αποκρυφισμό Έλληνας, που θα είναι Σατανιστής/Εωσφοριστής, θα καταφέρει να γράψει την Επόμενη Αγία Γραφή του Θεού, θα καταφέρει να δημιουργήσει Νέο Όραμα στους Έλληνες και ως μια ενότητα θα αφυπνιστούν όλοι μαζί και θα κατακτήσουν όλο τον κόσμο. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έρχεται, η Νέα Εποχή θα είναι Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιό σας