Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Η θεματική εβδομάδα της ντροπής και ο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός!

Αποτέλεσμα εικόνας για έμφυλα στερεότυπα στα σχολεία
Επιφάνιος Στόκος
 
«Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δε φαντάζεται». Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός.
Αποκαλυπτικά και προφητικά τα χρόνια που ζούμε. Ένα από τα σημεία των καιρών είναι και η πρωτοφανής απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  για την "θεματική εβδομάδα" σχετικά με τις "έμφυλες ταυτότητες". 

Μόνο ντροπή και οργή θα έπρεπε να νιώθει κάθε Έλληνας που σέβεται την πατρίδα του για το σημερινό κατάντημα. Ποιο κατάντημα; Να διδάσκεται η ανωμαλία στα σχολεία και μάλιστα να παρουσιάζεται ως κάτι φυσιολογικό!! Ντροπή σας κ. Πρωθυπουργέ και κ. Υπουργέ Παιδείας και Θρησκευμάτων. Διδάσκετε την ανωμαλία στα παιδιά μας και μάλιστα με τρόπο υποχρεωτικό, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά μας να πάρουν απαλλαγή από αυτό το ντροπιαστικό κατάντημα.
Με όση ευκολία αλλοιώνετε το Ορθόδοξο περιεχόμενο του μαθήματος των Θρησκευτικών, με άλλη τόση ευκολία επιβάλλετε δικτατορικά και αντιδημοκρατικά την διδασκαλία της ανωμαλίας στις αγνές ψυχές των παιδιών μας.
Αντιδράσεις από την Εκκλησία δεν υπάρχουν. Δυστυχώς μόνο εκωφαντική σιωπή σιωπούντων και συνενόχων Επισκόπων, που το μόνο που απ' ό,τι φαίνεται να τους ενδιαφέρει είναι τα πολυαρχιερατικά συλλείτουργα και οι προκλητικές  φωτογραφίες από τα "λαμπρά πολυαρχιερατικά συλλείτουργα", ωσάν να έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας! ( πνευματικά και οικονομικά).
Το βάρος πλέον νομοτελιακά πέφτει και πάλι στους απλούς Χριστιανούς οι οποίοι καλούνται να προφυλάξουν τα παιδιά μας με γνώμονα και οδηγό τις αξίες που μας γαλούχησαν πνευματικά και τα ιδανικά της πατρίδος μας που μας έμαθαν να θαυμάζουμε τα πραγματικά πρότυπα και τα οποία οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας!
Ας διαβάσουμε τον διδάσκαλο του γένους μας Αγ. Κοσμά τον Αιτωλό και ας αφυπνισθούμε:
«Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω, καν ο ουρανός να κατέβει κάτω, καν η γη να ανέβει επάνω, και όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον αύριον, να μη σας μέλλει τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας, ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας, ας τα πάρουν, μη σας μέλλη. Δώσατέ τα δεν είναι ιδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέσει δεν ημπορεί να σας τα πάρη εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάττετε να μην τα χάσετε».


πηγή:  http://aktines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας