Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: Δοξολογία για τη νέα χρονιά στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

01012017_doxol_4.jpg
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Ο πολύχρωμος καμβάς της παγκοσμιοποίησης, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών: Μασώνοι, Άθεοι και Αιρετικοί, όλοι μαζί "συμπροσευχόμενοι" για το 2017. Αυτή είναι η βαριά κληρονομιά του 2016... 
Όποιος Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν κατανοεί την έκπτωση της πίστεως, και δεν αναγνωρίζει την χαρακτηριστική αλλοίωση του οικουμενιστικού πνεύματος στα υψηλά κλιμάκια της Εκκλησίας, είναι ή προδότης ή απλώς επικίνδυνος.

Την καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς τέλεσε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, εκπροσώπων Πατριαρχείων και ξένων Εκκλησιών, Υπουργών, Βουλευτών, Πολιτευτών, αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κληρικών και λαϊκών.
Μετά τη Δοξολογία ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ευλογημένη, ειρηνική και δημιουργική, για την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο».
Τελετάρχης στην Δοξολογία ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.
Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο και ευχήθηκε στον κ. Παυλόπουλο για την νέα χρονιά.
01012017_doxol_13.jpg
01012017_doxol_14.jpg
01012017_doxol_15.jpg
01012017_doxol_16.jpg
 
πηγή:  katanixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας