Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ράνια Σβίγκου, «Ο Νίκος Φίλης με τη στάση που κράτησε στο θέμα των θρησκευτικών μας κατέστησε περήφανους»

Την άποψη ότι «ο Νίκος Φίλης με τη στάση που κράτησε στο θέμα των θρησκευτικών μας κατέστησε περήφανους» διατύπωσε από το βήμα του Συνεδρίου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.
Μεταξύ άλλων, η κ. Σβίγκου αναφέρθηκε και στη στάση των ΜΜΕ,
λέγοντας ότι «ο πόλεμος μέχρι εσχάτων από τα ΜΜΕ, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι βρισκόμαστε ενάντια στα σχέδια διαπλοκής. Η επικοινωνία σχεδιάζεται πάνω στην πολιτική και όχι το αντίθετο. Την πολιτική με ταξική μονομέρεια πρέπει να προβάλλουμε. Δεν κόβουμε κορδέλες για να φωνάξουμε τις κάμερες, αλλά υλοποιούμε τομές μέσα στην κοινωνία».
Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Οφείλουμε να δρούμε ως μέσο για το σκοπό που δεν είναι άλλος από τον συλλογικό σχεδιασμό. Ενιαίο κέντρο στα δικά μας μέσα, όχι ξεχωριστοί σχεδιασμοί και όχι αυθεντίες. Δεν μπορούν να έχουν παράλληλες διαδρομές. Όχι με όρους ντουντούκας αλλά ως μέσα παρέμβασης. Χρειάζεται να υλοποιήσουμε το στόχο για ένιαιο μέσο. Χωρίς γνώση και διαφάνεια δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Διαρροές εις βάρος υπουργών που δίνουν μάχες δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά. Υπάρχει μια χώρα που συνεχίζει να αντιστέκεται» τόνισε, αναφερόμενη στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων και στον ευρωβουλευτή Κ. Χρυσόγονο.
 
πηγή:  http://thriskeftika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας