Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

«Ας προσέξουν κυρίως οι αντιπρόσωποι των Ορθοδόξων Εκκλησιών να μη γίνουν συνεργάτες του αντίχριστου Οικουμενισμού και νεκροθάπτες πολλών ψυχών. Το κρίμα τους θα είναι τρομερό και ασυγχώρητο…»



Αποτέλεσμα εικόνας για οικουμενισμοςΠώς να δικαιολογήσει κανείς την συνεργασία μερικών Ορθοδόξων ταγών της Εκκλησίας με τον Οικουμενισμό, ο οποίος πολεμάει την Εκκλησία; Τι ελαφρυντικό να τους βρει, αφού εκείνοι βοηθούν τους Οικουμενιστές στην εφαρμογή του σατανικού τους σχεδίου;
Δεν υπάρχει ελαφρυντικό στην τρομερή προδοσία τους. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Αφού μπαίνουν στον Οικουμενισμό, σημαίνει, ότι συμφωνούν με τα σχέδιά του, που στρέφονται εναντίον του Χριστού, εναντίον της Ορθοδόξου πίστεως. Αρνούνται επομένως, ότι ο Χριστός είναι Θεός Αληθινός. Παραδέχονται, όπως και οι αιρετικοί, ότι ο Χριστός είναι «κτίσμα» του Θεού. Συμφωνούν με τους Μασώνους, που ονομάζουν τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν «μύστη» και «μυσταγωγό».

Λαμβάνοντες, λοιπόν, μέρος και συνεργαζόμενοι με τον Οικουμενισμό οι Ορθόδοξοι, οδηγούνται κατ’ ευθείαν στην άρνηση του Χριστού. Παραδέχονται, ότι ο Κύριος δεν ήλθε ακόμη στη γη και ότι επομένως δεν έφερε την λύτρωση, την σωτηρία και την Αλήθεια. Είναι σαν να περιμένουν κάποιον άλλο «Σωτήρα».
Με όλα αυτά όμως γίνονται υβριστές του Θεού, προδότες της Πίστεώς μας και συνεργάτες των εχθρών του Χριστού! Με αυτόν τον τρόπο βοηθούν οι Ορθόδοξοι τον Οικουμενισμό, ο οποίος προσπαθεί να αφαιρέσει την θεότητα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και να την δώσει στον εχθρό του Χριστού, τον Αντίχριστο.
Το βλέπουμε σήμερα καθαρά, ότι ο Οικουμενισμός γίνεται σύμμαχος των εχθρών της Εκκλησίας του Χριστού και αγωνίζεται συστηματικά να υποκαταστήσει τον Χριστό με τους θεούς των ειδώλων και στο τέλος να δώσει το Θρόνο του Χριστού σ’ ένα θεό, που θα είναι κατασκεύασμα ανθρώπων. Θα είναι ο Άρχων του σκότους, ο «κοσμοκράτωρ του αιώνος τούτου».
Ας προσέξουν επομένως οι συνεργάτες και οι συνοδοιπόροι του Οικουμενισμού. Ας αναλογισθούν τις τρομερές ευθύνες τους απέναντι του Θεού, της Ανθρωπότητος και της Ιστορίας. Ας προσέξουν κυρίως οι αντιπρόσωποι των Ορθοδόξων Εκκλησιών να μη γίνουν συνεργάτες του αντίχριστου Οικουμενισμού και νεκροθάπτες πολλών ψυχών.
Το κρίμα τους θα είναι τρομερό και ασυγχώρητο. Επειδή όμως υπάρχουν και πολλοί, που ανύποπτα και καλοπροαίρετα συνεργάζονται με τον Οικουμενισμό, χωρίς ίσως να γνωρίζουν και χωρίς να υποπτεύονται καν, το απώτερο σχέδιο του, γι’ αυτό αξίζει το παρόν ξεσκέπασμα του Οικουμενισμού.
Προς Θεού! Λοιπόν, αδελφοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, όσιοι Πατέρες και Μοναχοί, σεβάσμιοι Ιερείς και σεβασμιώτατοι Αρχιερείς… Μακριά από το αντίχριστο κίνημα του Οικουμενισμού, τώρα τουλάχιστον, που τον αντικρύζετε χωρίς μάσκα. Θα σας κάνει προδότες του Χριστού και λύκους του ποιμνίου Του.

Πηγή: «Ο Οικουμενισμός χωρίς Μάσκα», Αρχιμ. Χαραλ. Δ. Βασιλοπούλου, εκδ. «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» (σελ. 213-214)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας