Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Οικουμενισμός ως πρόδρομος του Αντιχρίστου


Αποτέλεσμα εικόνας για οικουμενισμος

Ένας πρόδρομος του Αντιχρίστου, που δουλεύει πυρετωδώς στις μέρες μας, για να ετοιμάσει τον δρόμο της απιστίας είναι ο Οικουμενισμός. Τι είναι ο Οικουμενισμός; Είναι η λεγομένη κίνηση, για την «Ένωση των Εκκλησιών» και των θρησκειών κατόπιν. Είναι η αντίχριστη προσπάθεια, που επιδιώκει ν’ ανακατέψει την αληθινή πίστη, την Ορθόδοξο Εκκλησία με όλες τις χριστιανικές αιρέσεις, με όλες τις κακοδοξίες και τις πλάνες, αρχής γενομένης με τον Παπισμό.
Το σύνθημα της ενώσεως το έχουν ωραιοποιήσει, σαν διάλογο αγάπης, σαν προσπάθεια θεία. Και όμως ο κεντρικός στόχος όλης αυτής της ιστορίας είναι να πλήξουν την Ορθοδοξία, να
θολώσουν την έννοια του Δόγματος, να γκρεμίσουν, όπως ελπίζουν, την Ορθόδοξο Εκκλησία, που κρατεί ανόθευτη την αλήθεια του Ευαγγελίου και την Παράδοση, ώστε να μπορέσουν έπειτα οι αντίχριστες πλάνες και αιρέσεις να δουλέψουν ανενόχλητα για τον Πλάνο και Άνομο των εσχάτων καιρών.
Ο Οικουμενισμός, σαν σχέδιο, είναι φοβερό και ύπουλο. Είναι σκοτεινό και επιδιώκει, με την μέθοδο του Δουρείου Ίππου, να επιτύχει την άλωση της πίστεώς μας. Κεντρικό του όργανο είναι το «Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών». Και το Συμβούλιο αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την Εκκλησία του Χριστού και τον Ιδρυτή της.
Το όργανο, όμως, που κατευθύνει όλο αυτό το κύκλωμα, και που παλεύει, σατανικά, παντοιοτρόπως, να εξαλείψει την Εκκλησία του Χριστού είναι ο Αντίχριστος Σιωνισμός. Οι Σιωνιστές Εβραίοι κινούν τα νήματα της «Ενώσεως των Εκκλησιών». Και ονομάζουν Εκκλησίες όλες τις πλάνες, ενώ είναι γνωστό, ότι μόνο ΜΙΑ είναι η Εκκλησία. Είναι η Ορθόδοξος Εκκλησία, ή όπως διατυπώνεται στο Σύμβολο της Πίστεως, που συντάξανε οι Άγιοι Πατέρες μας στις Οικουμενικές Συνόδους, είναι η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Μία είναι η Εκκλησία, όπως ήτανε τότε, τον καιρό των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων. Οι πλάνες και οι αιρέσεις δεν μπορούν να ονομασθούν Εκκλησία. Ο Αρειανισμός δεν μπόρεσε να σταθεί σαν Εκκλησία. Ο Παπισμός αυτό αποκαλείται Εκκλησία, μα Εκκλησία δεν είναι, είναι αίρεση, κοσμικό κατασκεύασμα, πλάνη.
Και τώρα τι μας λένε οι Οικουμενιστές, οι «ενωτικοί»; Μας λένε να ενωθούμε. Με ποιους παρακαλώ; Με τους βλάσφημους αιρετικούς, με τους αντίχριστους; Να ενώσουμε την αλήθεια του Χριστού με το ψέμα του Διαβόλου;
Ναι! Αυτό θέλουνε, να φύγουμε από την αλήθεια, να φύγουμε από το φως, να συνταυτισθούμε στο χάος, στην ασυναρτησία, στο ψέμα των αιρέσεων. Αυτό θέλουνε, να χάσουμε την πίστη, ώστε έτσι μ’ ευκολία να πέσουμε στην πλάνη του Διαβόλου, στην παγίδα του Αντιχρίστου.
Τα αρρωστημένα αποστήματα θέλουν να μπουν στο υγιές σώμα της Εκκλησίας. Και γύρω από αυτή την απάτη, γίνονται υποκρισίες αγάπης, θεατρινισμοί, φιλήματα ποδιών. (Το 1976 ο πάπας φίλησε τα πόδια του Πατριαρχικού εκπροσώπου Μελίτωνος).
Μα η αλήθεια του Χριστού δεν υπηρετείται με τέτοιες υποκρισίες. Θα ήταν ειλικρινής ο πάπας αντ’ αυτού αν έλεγε, ότι καταδικάζει τις παπικές κακοδοξίες. Εν τούτοις διατηρεί και το «αλάθητο» και το «Φιλιόκβε» και την Ουνία.
Έχει ξεσκεπασθεί, όμως, πιά το προσωπείο του Οικουμενισμού. Ξέρουμε, ότι οι πρώτοι και κύριοι στυλοβάτες του, είναι οι Εβραιομασώνοι. Σκοτεινές δυνάμεις του Διεθνούς Σιωνισμού βρήκαν τον Οικουμενισμό σαν το πιο κατάλληλο μέσο να εξοντώσουν, όπως άδικα ελπίζουν, την Ορθόδοξο Εκκλησία. Σκοπός τους είναι να φύγει από την μέση ο Χριστός, ο Αληθινός Θεός, ο Οποίος δίνει την σωτηρία του κόσμου. Επιδιώκουν να μην αναφέρεται, τελικά, πουθενά τ’ όνομα του Χριστού. Επιδιώκουν μια πανθρησκεία, ένα συνονθύλευμα όλων των κακοδοξιών, όλων των αιρέσεων. Επιδιώκει ο Οικουμενισμός, κοσμική κι όχι χριστιανική αγάπη. Εγκαταλείψτε τον Χριστό (!) μας λένε μ’ άλλα λόγια οι οικουμενιστές, για να είμαστε αγαπημένοι!
Η φοβερή τούτη παναίρεση του Οικουμενισμού οδηγεί τους ορθοδόξους, που πέφτουν στην πλάνη του, έξω από την Εκκλησία, στην απώλεια. Εκεί που θέλει και ο Σατανάς.
Ο Οικουμενισμός λοιπόν, είναι ο δόλιος πρόδρομος του Αντιχρίστου στις μέρες μας. Για τους αντίχριστους σκοπούς του έχουν εργασθεί και δουλεύουν, ακατάπαυστα, επιτελεία σκοτεινών δυνάμεων. Σιωνιστές και Μασώνοι.
Τελικός σκοπός του Σιωνισμού είναι να γίνει μια Πανθρησκεία, στην οποία βέβαια αρχηγός δεν θα είναι ο Χριστός, αλλά ο Αντίχριστος!


Πηγή: «Ο Αντίχριστος», Αρχ. Χαραλάμπους Βασιλοπούλου, εκδ. «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» (Σελ. 88-92)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας